afspraak autokeuring
Openingsuren Autokeuring in Zellik.
Maandag Op afspraak Dinsdag Op afspraak Woensdag Op afspraak Donderdag Op afspraak Vrijdag Op afspraak Zaterdag Gesloten Zondag Gesloten Feestdag Gesloten Sluitingsdagen Zaterdag zondag feestdag. Openingsuren laatst gecontroleerd op 18 november 2013. Bekijk de locatie van deze winkel op Google Maps. Terug naar de vorige pagina. Français English Voeg ook uw winkel GRATIS toe.
Afspraak Autokeuring? Hier vindt U de contactgegevens.
U vermijdt daarmee vaak een lange wachtrij. Vooral in de grotere keuringsstations kan de wachttijd oplopen. Zeker als U zich anders alleen op drukke momenten kan vrijmaken is een afspraak meer dan handig. Een afspraak autokeuring vastleggen. Om een afspraak te maken en dus lange wachttijden te vermijden kan U telefonisch of via de website contact opnemen. U vindt op onze website een overzicht van alle Vlaamse en Brusselse centra. Deze zijn ingedeeld per provincie. Ga naar de provincie van uw keuze en kies het centrum dat U wenst. Klik in het menu bovenaan op de autokeuring waarmee U een afspraak wenst te maken. U ziet meteen het telefoonnummer een Google Map plannetje en de website van het keuringsstation. Heel wat keuringscentra hebben ook een webcam.
Autokeuring Rotselaar Forum Test-Aankoop.
Ik dacht een pauze. Het station bleef 20 minuten onbemand. 17.10 uur kwam er terug iemand in de loods. Deze kwam mij vragen of ik een afspraak had. Geen afspraak geen keuring. Op het groene strookje staat duidelijk vermeld Nieuw! Maandag en donderdag uitgebreide openingsuren tot 19 uur. Op de achterkant staat bij het sterretje Laatste keuring om 16.30 uur behalve op maandag en donderdag Later zag ik op de website dat dit enkel geldt voor afspraken maar op de uitnodiging staat dit nergens duidelijk vermeld! Ik wil nog aannemen dat er enkel op afspraak werd gewerkt maar mij toch 45 min laten wachten en mij daarna uitlachen kan ik onmogelijk zo laten.
Maak hier uw afspraak online.
Tevens vervalt voor personenvoertuigen de mogelijkheid tot toekenning van een periodiciteit van twee jaar. Indien er geen afspraken meer beschikbaar zijn VOOR de uiterste geldigheidsdatum kan u het voertuig voorrijden zonder afspraak. Voor de stations Hoboken Mechelen en Brasschaat is het niet mogelijk om een afspraak te maken voor een keuring bedrijfsvoertuigen. Om een afspraak te maken heeft u 2 mogelijkheden. Via ons Call Center op het nummer 014/57.41.15. Via het internet deze optie is gratis.
Vilvoorde AIBV.
De brug wordt nooit gemaakt. Keuring voor verkoop en/of herinschrijving ALLEEN op afspraak! Tel 02/251 13 76. Fax 02/252 49 69. Via dit algemeen tel.nummer kan geen afspraak genomen worden.
Autokeuring KM Wevelgem 29 www.rendezvouscontroletechnique.be.
www.rendezvouscontroletechnique.be Retour à l'accueil. KM Keuringsbureau Motorvoertuigen nv. téléphone 059 25 55 55. fax 059 55 27 80. Cliquez ici pour prendre rendez-vous. Autokeuring KM Wevelgem 29. téléphone 059 25 55 55 fax 056 43 27 71. Volgende keuringen kunnen wij u op afspraak aanbieden. Periodieke keuringen alle voertuigen. Periodieke keuringen en keuring voor verkoop kunnen ook zonder afspraak in dit station worden uitgevoerd. U bereikt dit station. Vanuit Gent-Kortrijk de E17 volgen tot de verkeerswisselaar met de A17 richting Brugge-Roeselare. De A17 volgen tot de afrit Gullegem. De wegwijzers industriezone Moorsele-Gullegem volgen.
Autokeuring op AFSPRAAK in Brussel Anderlecht of Vorst.
De verschillende soorten keuring. Webcams aan de ingang van onze stations. Wegbeschrijving naar onze centra. In geval van probleem bij een technische keuring. Bijzonderheden van onze stations. Vermijd wachtfiles door een afspraak te nemen vooraf! Niets zo eenvoudig als onze specifieke VIP website. vip.s-a.be onze dienst afspraak on-line. Toegang tot onze afspraken-website. Ons call-center is toegankelijk van 8u tot 12u15 en van 13u tot 17u.
Autokeuring Wevelgem.
Je bereikt dit station. Vanuit Gent-Kortrijk de E17 volgen tot de verkeerswisselaar met de A17 richting Brugge-Roeselare. De A17 volgen tot de afrit Gullegem. De wegwijzers industriezone Moorsele-Gullegem volgen. Vanuit Ieper-Menen de A19 volgen richting Kortrijk tot aan de afrit Gullegem. De wegwijzers industriezone Moorsele-Gullegem volgen. Javascript is required to view this map. De openingsuren vind je op de site van de autokeuring. Gemeente Wevelgem Vanackerestraat 16 8560 Wevelgem info@wevelgem.be.

Contacteer ons

Zoeken naar afspraak autokeuring