autokeuring voor verkoop
Autokeuring Auto keuren voor verkoop tweedehandskeuringAuto Verkopen België.
Wat kost auto onderhoud. Elke auto moet een keuring ondergaan voordat hij verkocht kan worden. Deze keuring wordt ook wel een tweedehandskeuring of keuring voor verkoop genoemd. Deze keuring is verplicht voor particulier of handelaar welke een voertuig wilt verkopen welke ingeschreven zal worden op een andere titularis. De keuring is 2 maanden geldig. Binnen deze tijd moet u de auto hebben verkocht of op de naam van de nieuwe eigenaar hebben gezet anders is er een nieuwe keuring vereist. Hoe gaat de keuring in zijn werk. Allereerst heeft u een afspraak nodig voor de keuring. Deze kunt u telefonisch of online regelen via deze website.
Autokeuring faq.
Indien het gelijkvormigheidsattest werd afgeleverd door een keuringsstation naar aanleiding van een gelijkvormigheidsprocedure kunt u het duplicaat daar aanvragen. Wanneer het voertuig wordt aangeboden voor verkoop zal bij het ontbreken van het gelijkvormigheidsattest nooit een formulier aanvraag om inschrijving worden afgeleverd. WAT MOET IK DOEN BIJ VERLIES VAN HET INSCHRIJVINGSBEWIJS VAN MIJN VOERTUIG? Indien men niet meer in het bezit is van het inschrijvingsbewijs van het voertuig dient men een duplicaat aan te vragen. Hiertoe dient men bij de politie een attest van verlies te laten opmaken. Vervolgens vult men een formulier aanvraag om inschrijving in met de gegevens van het voertuig en de eigenaar in het vak U1 dient men te vermelden duplicaat van inschrijvingsbewijs.
Hoeveel kost een autokeuring in België Touring Verzekeringen.
En deze brengt extra kosten met zich mee. Maar hoeveel kost een autokeuring in België? Wij geven u een prijsindicatie samen met een aantal kostenbesparende tips! Prijs is afhankelijk van het soort autokeuring. De basisprijs voor een autokeuring bedraagt 30. Er zijn uitzonderingen die deze prijs kunnen verhogen. Snelheidsbegrenzer en tachograaf 284. LPG installatie 164 voor een volledige controle. Keuring na ongeval 935 voor een controle van de wielen en het chassis. Als u een nieuwe wagen heeft hoeft u de eerste 4 jaar niet naar de controle. Daarna ontvangt u om de 2 jaar een oproep tot keuring. Indien u uw auto wil verkopen moet u een technische keuring voor verkoop laten uitvoeren. De kostprijs van deze keuring bedraagt 546. De verplichte herkeuring zorgt voor een hoge rekening.
Verkoopprocedure Belgium.be.
Er wordt een onderscheid gemaakt tussen voertuigen die nog op de openbare weg kunnen rijden en voertuigen die daarvoor niet meer geschikt zijn. De informatie hieronder wordt beperkt tot de verkoop van voertuigen die nog op de openbare weg kunnen rijden. Als het voertuig nog kan rijden moet u het voor een technische controle aanbieden in een keuringscentrum. Bij deze controle moet u het inschrijvingsbewijs van het voertuig kunnen voorleggen. Als u dat bewijs niet meer heeft moet u in de plaats daarvan een attest van verlies afgeven. Dat document kunt u krijgen bij de politie. Het controlestation zal u na de afloop van de controle een formulier voor de aanvraag tot inschrijving geven met daarop een speciaal vignet van de technische controle.
auto verkopen zonder keuring JuridischForum.be.
Ik zou men auto willen verkopen. Nu heb ik die op een 2de hands site gezet en hij is verkocht. De koper wilt geen 2de hands keuring voor verkoop. Omdat hij zelf in een garage werkt. Zijn er miss nadelen aan als ik de auto verkoop zonder keuring? 2 4 jaar 10 maand geleden 29 jan 2012 0939. Dat is geen enkel probleem. 3 4 jaar 10 maand geleden 29 jan 2012 0944. Werkt de koper in een garage? Of is de koper de garage? 4 4 jaar 10 maand geleden 29 jan 2012 0958.
Keuring van tweedehandsvoertuigen tweedehandskeuring Vlaanderen.be. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Kopen of verkopen van een voertuig. Een klacht indienen over de autokeuring. GOCA Tweedehandskeuring voor personenwagen. GOCA Lichte bedrijfsvoertuigen Tweedehandskeuring. Voor praktische vragen over de autokeuring kunt u terecht bij het autokeuringscentrum zelf of bij GOCA. Andere vragen kunt u stellen via het Contactpunt Mobiel Vlaanderen van de afdeling Verkeersveiligheid van het Departement Mobiliteit en Openbare Werken. GOCA vzw Groepering van erkende ondernemingen voor autokeuring en rijbewijs vzw. 02 469 09 00 Fax. 02 469 05 70 E-mail. Bekijk in Google Maps. Mobiliteit en openbare werken. Keuring van tweedehandsvoertuigen tweedehandskeuring.
Mijn wagen verkopen Car-Pass.
Doe je dit niet? Dan is de verkoop ongeldig en kan de koper achteraf altijd zijn geld terugvragen. Zorg er dus voor dat de koper tekent voor ontvangst van de Car-Pass. Een Car-Pass haal je bij de autokeuring. Voordat je de wagen verkoopt moet je een tweedehandskeuring laten uitvoeren. Anders kan de koper hem niet inschrijven. De inspecteur noteert je kilometerstand en zal dan automatisch een Car-Pass laten afdrukken als de auto slaagt voor de keuring. Vind een keuringscentrum in jouw buurt. Foutieve kilometerstand op je Car-Pass. Denk je dat er een foutieve kilometerstand op de Car-Pass staat?
www.afsprakenautokeuring.be.

Contacteer ons

Resultaten voor autokeuring voor verkoop