prijs autokeuring voor verkoop
Tarieven autokeuring GOCA.
Invoer binnen EU met COC. ONAFHANKELIJKHEID OBJECTIVITEIT KWALITEIT PROFESSIONALISME UNIFORMITEIT. Download hier het tarief van de vergoedingen voor de autokeuring van toepassing vanaf 01/01/2017.
Hoeveel kost een Car-Pass?
Doe je dit niet dan is de verkoop ongeldig en kan de koper achteraf altijd zijn geld terugvragen. Zorg er wel voor dat de koper tekent voor ontvangst van de Car-Pass. Waar haal ik een Car-Pass? Een Car-Pass kan je bekomen bij de autokeuring. Voordat je de wagen verkoopt moet je namelijk een tweedehandskeuring laten uitvoeren anders kan de koper hem niet inschrijven. De inspecteur zal je kilometerstand noteren en een Car-Pass laten afdrukken. Hoeveel kost een Car-Pass? Een Car-Pass kost 670 euro inclusief btw. Dit is de prijs op 1 januari 2012. Het bedrag wordt elk jaar aangepast aan de index der kleinhandelsprijzen. Als de Car-Pass minder dan 4 kilometerstanden vermeldt is hij volledig gratis.
autokeuring as.
INSPECTEUR AUTOKEURING HEERS H/F HEERS Heers Limbourg. samedi 23 avril 2016 0213 www.leforem.be Heers Limbourg. Voor het keuringstation in Heers zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en. inspecteur autokeuring heers h/f heers. INSPECTEUR AUTOKEURING DIEST H/F DIEST Diest Brabant Flamand. Jobs vacatures voor Inspecteur Autokeuring Indeed.com. Plaats je cv Inloggen. functie trefwoorden of bedrijf. plaats provincie of postcode. jobs voor Inspecteur Autokeuring. Sorteer op relevantie datum. Vacatures 1 tot 10 van 20. Plaats je cv Solliciteer op duizenden vacatures op elk platform! BUREAU TECHNISCHE CONTROLE Antwerpen 1 plaats. Omschrijving Autoveiligheid nv en Bureau voor Technische Controle nv zijn erkende ondernemingen voor de controle van de in het verkeer gebrachte voertuigen.
2014 nieuwe keuringstarieven Auto55.be Nieuws.
Blijf op de hoogte. Wettelijke eisen winterbanden alle Europese landen. 2014 lijkt er voor de autobezitter niet goedkoper op te worde n. In elk geval past keuringsorganisatie Goca vanaf 1 januari nieuwe tarieven toe. De prijs gaat met zo'n 3% de hoogte in. Het tarief voor een normale keuring is gestegen van 291 naar exact 30 en is van toepassing op personenwagens auto's voor dubbel gebruik minibusjes en lijkwagens. Lichte vrachtwagens tot 35 ton vrachtwagens autobussen. De voertuigen in de categorie lichte vrachtwagen met een maximale totale massa van 35 ton laten keuren kost je voortaan 3390.
Tarieven autokeuring W-VL KM.
Afspraak maken Locaties Webcam. vergoeding voor de periodieke keuring van een personenauto met als brandstof benzine. zonder eventuele supplementen eerste keuring / registratie. vergoeding voor de periodieke keuring van een personenauto met als brandstof diesel. zonder eventuele supplementen eerste keuring / registratie. Welke vergoeding betaalt u voor de keuring van uw voertuig? Vanaf 1 januari 2017 zijn volgende tarieven van toepassing in alle keuringsstations in België.
Autokeuring Kostprijs Prijs Keuring Tarieven.
U kan er van op aan het tarief van de autokeuring overal gelijk is. Bovendien bent u ook niet verplicht om naar het centrum in uw streek of regio te gaan. De kostprijs van de autokeuring kan voor de verschillende soorten keuringen en voertuigen terugvinden in de lijst met tarieven. Deze kan u downloaden via de officiële website van Goca. Voor wie niet direct in de mogelijkheid is om op zijn computer deze lijst te bekijken of te downloaden hebben we hieronder de tekst gezet deze sectie is onder constructie. Voor de laatste versie van de kostprijs van de autokeuring verwijzen we u graag door naar de officiële website. Autokeuring Kostprijs België Tarief 21% btw incl. a een personenwagen auto voor dubbel gebruik minibus of lijkauto 3000.
De Autokeuring Carguide.
niet-periodieke keuringen deze keuringen vinden niet na een vooraf vastgestelde periode plaats maar onder bepaalde omstandigheden. Zo is er een keuring voor verkoop een keuring na ongeval/verlaging. Welke documenten nodig voor keuring? Volgende originele documenten moeten voorgelegd worden tijdens uw bezoek aan de autokeuring. Om fraude tegen te gaan worden geen fotokopies of scans aanvaard in de keuringcentra. Belgisch inschrijvingsbewijs Het inschrijvingsbewijs is een roze of zandkleurig document van formaat A4. Dit document levert het bewijs dat uw voertuig ingeschreven is bij de DIV de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen. Gelijkvormigheidsattest COC Elk voertuigtype dat gebouwd of ingevoerd wordt in België wordt gehomologeerd door de Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer in een proces-verbaal van goedkeuring PVG.
Mijn wagen verkopen Car-Pass.
Doe je dit niet? Dan is de verkoop ongeldig en kan de koper achteraf altijd zijn geld terugvragen. Zorg er dus voor dat de koper tekent voor ontvangst van de Car-Pass. Een Car-Pass haal je bij de autokeuring. Voordat je de wagen verkoopt moet je een tweedehandskeuring laten uitvoeren. Anders kan de koper hem niet inschrijven. De inspecteur noteert je kilometerstand en zal dan automatisch een Car-Pass laten afdrukken als de auto slaagt voor de keuring. Vind een keuringscentrum in jouw buurt. Foutieve kilometerstand op je Car-Pass. Denk je dat er een foutieve kilometerstand op de Car-Pass staat?

Contacteer ons

Meer resultaten voor prijs autokeuring voor verkoop