prijs autokeuring
Autokeuring wagen op CNG Aardgasrijder.
Autokeuring wagen op CNG. Autokeuring wagen op CNG Aardgasrijder 2016-08-10T1116540000. Een vraag die vaak onbeantwoord blijft is de vraag hoe het zit met de autokeuring voor een CNG-wagen. Aardgasrijder heeft contact gehad met GOCA Groepering van erkende Ondernemingen voor Autokeuring en Rijbewijs om deze meest gestelde vraag te kunnen beantwoorden. De vragen hieronder en de bijpassende antwoorden gelden voor wagens met CNG af-fabriek wordt geïnstalleerd. Volledige lijst van de keuringsvoorwaarden voor een CNG-wagen CNG-autokeuring-V3-43.12-2014-09-N. Moet die lelijke groene sticker van CNG op mijn wagen plakken? Deze sticker dient geplaatst te worden op de achterkant van een voertuig met CNG.
www.afsprakenautokeuring.be.
2014 nieuwe keuringstarieven Auto55.be Nieuws.
In elk geval past keuringsorganisatie Goca vanaf 1 januari nieuwe tarieven toe. De prijs gaat met zo'n 3% de hoogte in. Het tarief voor een normale keuring is gestegen van 291 naar exact 30 en is van toepassing op personenwagens auto's voor dubbel gebruik minibusjes en lijkwagens. Lichte vrachtwagens tot 35 ton vrachtwagens autobussen. De voertuigen in de categorie lichte vrachtwagen met een maximale totale massa van 35 ton laten keuren kost je voortaan 3390. Voor autobussen en vrachtwagens is het tarief vastgelegd op 5350. Bovenstaande prijzen inclusief BTW slaan op de conventionele keuringen. Daarop kunnen nog een heel aantal supplementen van toepassing zijn.
Helpdesk is de autokeuring duur en waarom mag je soms een jaar overslaan? Radio2.
Helpdesk is de autokeuring duur en waarom mag je soms een jaar overslaan? Stuur naar een vriend. Titel Helpdesk is de autokeuring duur en waarom mag je soms een jaar overslaan? Bericht De tarieven van de autokeuring liggen vast en worden bepaald door de bevoegde minister zegt Marie De Backer woordvoerster van Goca de overkoepelende organisatie van autokeuringscentra. De keuringscentra bepalen die tarieven dus niet zelf.nbspnbspnbspnbspnbspnbspnbspnbsp De tarieven zijn dezelfde voor heel België.
Mijn wagen verkopen Car-Pass.
Zorg er dus voor dat de koper tekent voor ontvangst van de Car-Pass. Een Car-Pass haal je bij de autokeuring. Voordat je de wagen verkoopt moet je een tweedehandskeuring laten uitvoeren. Anders kan de koper hem niet inschrijven. De inspecteur noteert je kilometerstand en zal dan automatisch een Car-Pass laten afdrukken als de auto slaagt voor de keuring. Vind een keuringscentrum in jouw buurt. Foutieve kilometerstand op je Car-Pass. Denk je dat er een foutieve kilometerstand op de Car-Pass staat? Vraag dan een rechtzetting aan. Een fout op je Car-Pass? De prijs van een Car-Pass. Je betaalt 720 EUR inclusief btw.
Tarieven autokeuring W-VL KM.
Afspraak maken Locaties Webcam. vergoeding voor de periodieke keuring van een personenauto met als brandstof benzine. zonder eventuele supplementen eerste keuring / registratie. vergoeding voor de periodieke keuring van een personenauto met als brandstof diesel. zonder eventuele supplementen eerste keuring / registratie. Welke vergoeding betaalt u voor de keuring van uw voertuig? Vanaf 1 januari 2016 zijn volgende tarieven van toepassing in alle keuringsstations in België.
Betaling AIBV.
U bevindt zich hier Home Klantendienst Betaling. Vermijd betaling in cash. Betaling kan in alle stations met Bancontact. Wat is de prijs van de keuring? Er is geen eenheidstarief voor de autokeuring. De tarieven zijn vastgelegd bij Koninklijk Besluit. Ze variëren volgens gebruik van de wagen en type van de keuring. Hou er rekening mee dat het basistarief aangevuld kan worden met verschillende toeslagen die vaak slechts op het moment van de keuring vastgesteld zullen worden. Een overzichtstabel kan u hier downloaden. Keuring met facturatie voor professionelen. Professionele klanten kunnen in aanmerking komen voor keuring met maandelijkse facturatie.
Autokeuring Kontich.
Je bent hier Home Autokeuring. Raad van bestuur bibliotheek en gemeenschapscentrum. Raad voor lokale economie. Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking.

Contacteer ons

Zoeken naar prijs autokeuring