prijzen autokeuring
Betaling AIBV.
Vermijd betaling in cash. Betaling kan in alle stations met Bancontact. Wat is de prijs van de keuring? Er is geen eenheidstarief voor de autokeuring. De tarieven zijn vastgelegd bij Koninklijk Besluit. Ze variëren volgens gebruik van de wagen en type van de keuring. Hou er rekening mee dat het basistarief aangevuld kan worden met verschillende toeslagen die vaak slechts op het moment van de keuring vastgesteld zullen worden. Een overzichtstabel kan u hier downloaden. Keuring met facturatie voor professionelen. Professionele klanten kunnen in aanmerking komen voor keuring met maandelijkse facturatie. Vraag de voorwaarden voor facturatie aan.
Prijzen autokeuring schieten de lucht in.
Let op de inhoud van de berichten weerspiegelt de situatie zoals ze op het ogenblik van publicatie van toepassing was. Het is dus mogelijk dat sommige berichten ondertussen verouderd zijn. Prijzen autokeuring schieten de lucht in. op 01 januari 2010. Vanaf 1 januari 2010 rekenen de keuringsstations aanzienlijk hogere tarieven aan voor hun technische controles. De verhoging kwam er omdat de prijzen al sinds 2002 onveranderd zijn gebleven. Voor een volledige keuring van een personenwagen moeten we voortaan 2750 euro ophoesten in plaats van 2450. De keuring van een autobus/autocar stijgt van 4350 naar 49 euro. Een lichte vrachtwagen of kampeerauto M.T.M. max 3.500 kg kost 31 euro in plaats van 2750. Voor vrachtwagens trekkers of kampeerauto's M.T.M.
Keuring van tweedehandsvoertuigen tweedehandskeuring Vlaanderen.be. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Kopen of verkopen van een voertuig. Een klacht indienen over de autokeuring. GOCA Tweedehandskeuring voor personenwagen. GOCA Lichte bedrijfsvoertuigen Tweedehandskeuring. Voor praktische vragen over de autokeuring kunt u terecht bij het autokeuringscentrum zelf of bij GOCA. Andere vragen kunt u stellen via het Contactpunt Mobiel Vlaanderen van de afdeling Verkeersveiligheid van het Departement Mobiliteit en Openbare Werken. GOCA vzw Groepering van erkende ondernemingen voor autokeuring en rijbewijs vzw. 02 469 09 00 Fax. 02 469 05 70 E-mail. Bekijk in Google Maps. Mobiliteit en openbare werken. Keuring van tweedehandsvoertuigen tweedehandskeuring. Vlaanderen.be is de officiële website van de Vlaamse overheid.
Tarieven autokeuring W-VL KM.
Afspraak maken Locaties Webcam. vergoeding voor de periodieke keuring van een personenauto met als brandstof benzine. zonder eventuele supplementen eerste keuring / registratie. vergoeding voor de periodieke keuring van een personenauto met als brandstof diesel. zonder eventuele supplementen eerste keuring / registratie. Welke vergoeding betaalt u voor de keuring van uw voertuig? Vanaf 1 januari 2017 zijn volgende tarieven van toepassing in alle keuringsstations in België.
Autokeuring wordt 3 procent duurder HLN.be.
Autokeuring wordt 3 procent duurder. Door redactie 30/12/13 09u57 Bron Belga photo news. De tarieven voor de autokeuring worden in 2014 geïndexeerd. De prijzen gaan met gemiddeld 3 procent omhoog. De indexering werd vandaag gepubliceerd in het Staatsblad en wordt bevestigd bij Goca de groepering van erkende ondernemingen voor autokeuring en rijbewijs. De gemiddelde prijsstijging bedraagt 3 procent zegt Marie De Backer van Goca. Ze wijst erop dat het om een tweejaarlijkse indexering gaat. In 2012 werden de tarieven met gemiddeld 6 procent verhoogd. Hoeveel je nu gaat betalen bij de keuring is niet zo eenvoudig te berekenen. De prijs van een basiskeuring stijgt naar 30 euro tegen 2910 euro nu.
Autokeuring Kostprijs Prijs Keuring Tarieven.
De prijzen in België zijn bij alle keuringsstations gelijk. U kan dus vrij kiezen bij welk station u uw voertuig wil laten inspecteren. U kan er van op aan het tarief van de autokeuring overal gelijk is. Bovendien bent u ook niet verplicht om naar het centrum in uw streek of regio te gaan. De kostprijs van de autokeuring kan voor de verschillende soorten keuringen en voertuigen terugvinden in de lijst met tarieven. Deze kan u downloaden via de officiële website van Goca.
Tarieven Autoveiligheid.
Erkende onderneming voor autokeuring en examens voor het rijbewijs. Invoerprocedure validatie en homologatieprocedure. Keuring na Ongeval KNO. Keuring verlaging of opnieuw originele vering plaatsen. Technische Dienst laatste fase in meerfasengoedkeuring. Keuring na Ongeval KNO. Verlaging of opnieuw originele vering plaatsen. Invoerprocedures validatie en homologatieprocedure. LPG Liquified Petrol Gas.
Tarieven autokeuring GOCA.
Invoer binnen EU met COC. ONAFHANKELIJKHEID OBJECTIVITEIT KWALITEIT PROFESSIONALISME UNIFORMITEIT. Download hier het tarief van de vergoedingen voor de autokeuring van toepassing vanaf 01/01/2017.

Contacteer ons

Op zoek naar prijzen autokeuring?