autokeuring as camera
Autoveiligheid autokeuring en examens voor het rijbewijs.
Autokeuring SBAT.
Reset Of maak een afspraak. Op deze pagina's kan u alle informatie terug vinden in verband met de keuring van uw voertuig. Selecteer hierboven uw voertuig en het type keuring om meer informatie terug te vinden. Alle tarieven en brochures kan u hieronder terugvinden. We verzamelden ook enkele links die nuttig kunnen zijn voor u als klant. Herstellingswerkzaamheden van 09/01 tot en met 31/01/2017. In het keuringscentrum te Wondelgem worden op 19 en 20 december herstellingswerkzaamheden uitgevoerd.
Limburg www.afsprakenautokeuring.be.
fax 078 05 91 52. Steenweg op Luik 350. telefoon 078 05 90 53. fax 078 05 91 53. telefoon 078 05 90 54. fax 078 05 91 54. Voor meer informatie beweeg uw cursor over de plaats van uw keuze.
Webcams SBAT.
Particulier.
Rood keuringsbewijs Beperkte geldigheid van 14 dagen. Rood keuringsbewijs Verbod tot het verkeer. Staat van het voertuig. CAMERA Keuringsstation Rotselaar 16. U HEEFT GEEN TIJD OM TE WACHTEN? Dienst beschikbaar van 7h00 tot 17h00. Bijgewerkt beeld elke 5 minuten. Terug naar de pagina van het keuringsstation. f t g in.
Webcam overzicht KM autokeuring rijbewijs W-VL.
Webcam schaarbeek.
Technische Controle Camera Autokeuring Info.
Voor uw gemak hebben we er alvast een plannetje van Google Maps aan toegevoegd. Het is duidelijk dat de webcam van de technische controle vooral interessant is als U niet te ver van de autokeuring bent. Als u op de camera kijkt en daarna nog meer dan een kwartier moet rijden tot aan de keuring riskeert U dat de situatie ondertussen veranderd is. Het is daarom goed om ook rekening te houden met het typische drukteschema van het centrum. In elke vestingsplaats van de technische controle zijn er door de dag pieken en kalmere periodes. Dit staat meestal vermeld aan de ingang van de keuring. De webcam of camera van de autokeuring geeft U een momentopname van de wachtrij. Zeker in een piekperiode kan de situatie snel veranderen!

Contacteer ons

Zoeken naar autokeuring as camera