auto keuren voor verkoop
Wijziging Keuring Voor Verkoop vanaf 01.05.2014 KM autokeuring rijbewijs W-VL.
In dat geval moet de inschrijvingsaanvraag wel dezelfde naam vermelden als de naam die vermeld staat op het kentekenbewijs inschrijvingsbewijs dat bij deze kentekenplaat hoort. Daarnaast blijft het natuurlijk nog steeds mogelijk om het voertuig voor een keuring voor verkoop voor te rijden onder de laatste kentekenplaat waaronder het voertuig was ingeschreven. Keuringsbureau Motorvoertuigen nv werd bij Koninklijk Besluit van 23/12/1994 erkend voor de uitvoering van de autokeuring en het afnemen van rijbewijsexamens in België. Wij zijn sinds 1999 ISO 9001 gecertificeerd. KM nv is één van de 10 door de FOD Mobiliteit en Vervoer erkende ondernemingen die gegroepeerd zijn in de vzw GOCA.
Tweedehands wagens.
Vervolgens vindt er een volledige keuring plaats. De verkoper ontvangt dan een Car-Pass. Hierop staan alle kilometerstanden van het voertuig. Zo kan de koper zien wanneer de auto in de garage is geweest voor een nazicht of een herstelling. En weet hij ook dat er niet geknoeid is met de kilometerteller. De geldigheid van de keuring is beperkt tot twee maanden. Is de auto dan nog niet verkocht? Dan moet de verkoper opnieuw naar de keuring gaan. En vindt er weer een. Een handelaar kan het voertuig ook aanbieden met handelaarsplaten of proefrittenplaten. Maar ook dan moet het laatste inschrijvingsbewijs van dat voertuig in de auto liggen.
Keuren voor verkoop.
Zorg voor de documenten. Om Uw auto te laten keuren dient U te beschikken over de juiste documenten bij het voertuig. Dit is terug te vinden bij Welke documenten heb ik nodig. Keuring in Eksel of Diest. De keuring voor verkoop kan worden gedaan in Eksel of Diest. Keuring voor gelijkvormigheids-attest of na ongeval is mogelijk in het keuringsstation Alken Geel of Diest. Uw auto is gekeurd. Wanneer de auto is goedgekeurd kunt U de auto inschrijven. Dit is mogelijk via Uw verzekeringsmakelaar of via een DIV kantoor. Wat kost de keuring? Keuren voor verkoop in Eksel kost 4995 en de bijkomende keuringskosten.
Verkoopprocedure Belgium.be.
Er wordt een onderscheid gemaakt tussen voertuigen die nog op de openbare weg kunnen rijden en voertuigen die daarvoor niet meer geschikt zijn. De informatie hieronder wordt beperkt tot de verkoop van voertuigen die nog op de openbare weg kunnen rijden. Als het voertuig nog kan rijden moet u het voor een technische controle aanbieden in een keuringscentrum. Bij deze controle moet u het inschrijvingsbewijs van het voertuig kunnen voorleggen. Als u dat bewijs niet meer heeft moet u in de plaats daarvan een attest van verlies afgeven. Dat document kunt u krijgen bij de politie. Het controlestation zal u na de afloop van de controle een formulier voor de aanvraag tot inschrijving geven met daarop een speciaal vignet van de technische controle.
Auto verkopen? Lees de checklist! Radio2.
Je hebt dan ook recht op terugbetaling van het niet-gebruikte deel van je premie. Check dan ook of je verzekeraar dat deel terugstort zowel voor je BA-verzekering als voor een omnium. Waar mag ik mn auto plaatsen? We worden verondersteld te weten dat je een auto niet te koop mag aanbieden op de openbare weg het theoretisch rijexamen weet je nog wel. Dat geldt ook voor bermen en openbare parkeerplaatsen. Op je oprit mag het wel dat is privédomein. Rondrijden met een bordje te koop mag maar niet overal. Op autowegen en autosnelwegen is het namelijk verboden om voorwerpen te koop aan te bieden dus daar kan je in principe beboet worden met zon bordje in je wagen.
Tweedehandskeuring GOCA.
Invoer binnen EU met COC. ONAFHANKELIJKHEID OBJECTIVITEIT KWALITEIT PROFESSIONALISME UNIFORMITEIT. De tweedehandskeuring is verplicht wanneer een particulier of handelaar een voertuig verkoopt dat ingeschreven zal worden op een andere titularis. Een wagen moet voor de verkoop ervan onderworpen worden aan een tweedehandskeuring die moet worden uitgevoerd vooraleer het voertuig wordt ingeschreven op naam van de nieuwe eigenaar. Er wordt geen tweedehandskeuring vereist bij een overdracht met de oude kentekenplaat tussen echtgenoten wettelijk samenwonenden of van ouder op kind inschrijvingsaanvraag via de verzekeraar. Indien de overdracht van de oude kentekenplaat niet gewenst is of indien de oude kentekenplaat niet van het nieuw Europees formaat is 7 karakters zal een administratieve keuring voor de inschrijving uitgevoerd worden in een keuringscentrum voor het afleveren van een inschrijvingsaanvraag.
Moet ik mijn auto keuren voor verkoop.
De tweedehandskeuring is verplicht wanneer een particulier of handelaar een voertuig verkoopt dat ingeschreven zal worden op een andere titularis. Een wagen moet voor de verkoop ervan onderworpen worden aan een tweedehandskeuring die moet worden uitgevoerd vooraleer het voertuig wordt ingeschreven op naam van de nieuwe eigenaar. bij verkoop aan professionelen autohandelaars dan is de keuring voor verkoop NIET noodzakelijk. Uw auto verkopen inlichtingsformulier.
Praktisch advies bij het verkopen van een occasiewagen Touring.
naam en adres verkoper. in dubbel op te maken. Voor verkoop van een tweedehands voertuig aan naam en adres koper. in de staat waarin het voertuig zich bevindt en die door de koper gekend is. Datum van eerste inverkeerstelling. Voor de prijs van. handtekening verkoper handtekening koper. Formulier aanvraag voor inschrijving voertuig. Bezorg een exemplaar van deze verkoopsovereenkomst aan de koper voor hem is dit een eigendomsbewijs. Hou zelf als verkoper ook een exemplaar bij.

Contacteer ons

Meer resultaten voor auto keuren voor verkoop