autokeuring alken camera
Openingsuren Autokeuringsstation in Alken.
Laat het ons weten! Industrieterrein Kolmen 1308 3570 Alken. 078 05 90 51. Open op zondag 5 februari 2017. Openingsuren van alle Aldi winkels. Openingsuren van alle Decathlon winkels. Openingsuren van alle Lidl supermarkten. Openingsuren van alle Colruyt supermarkten. Openingsuren van alle Carrefour Hypermarkten. We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze site te bieden. Cookies zijn bestanden die worden opgeslagen in je browser.
Limburg www.afsprakenautokeuring.be.
www.afsprakenautokeuring.be Terug naar onthaal. telefoon 078 05 90 51. fax 078 05 91 51. telefoon 078 05 90 52. fax 078 05 91 52. Steenweg op Luik 350. telefoon 078 05 90 53. fax 078 05 91 53. telefoon 078 05 90 54. fax 078 05 91 54. Voor meer informatie beweeg uw cursor over de plaats van uw keuze.
Autokeuring Alken Openingsuren en Contactgegevens.
Dit betekent evenwel niet dat u verplicht bent om uw voertuig bij dit keuringcentrum aan te bieden. U kan ervoor opteren om een naar een andere autokeuring te gaan. Dit kan ook in een andere stad of provincie. U bent immers vrij om naar het centrum van uw keuze te gaan. Enkel wanneer uw wagen een rood keuringsbewijs krijgt bent U verplicht om dezelfde autokeuring te gaan.
www.afsprakenautokeuring.be.
Autoveiligheid autokeuring en examens voor het rijbewijs.
transport verbert antwerpen traiteur jaeken autokeuring alken camera.
Technische Controle Camera Autokeuring Info.
Voor uw gemak hebben we er alvast een plannetje van Google Maps aan toegevoegd. Het is duidelijk dat de webcam van de technische controle vooral interessant is als U niet te ver van de autokeuring bent. Als u op de camera kijkt en daarna nog meer dan een kwartier moet rijden tot aan de keuring riskeert U dat de situatie ondertussen veranderd is. Het is daarom goed om ook rekening te houden met het typische drukteschema van het centrum. In elke vestingsplaats van de technische controle zijn er door de dag pieken en kalmere periodes. Dit staat meestal vermeld aan de ingang van de keuring. De webcam of camera van de autokeuring geeft U een momentopname van de wachtrij. Zeker in een piekperiode kan de situatie snel veranderen!
Autokeuring Gemeente Alken.
Hoe een voertuig ook ontworpen is het gebruik ervan zal enerzijds leiden tot een geleidelijke slijtage en anderzijds tot een gewijzigde afstelling van bepaalde onderdelen. Dit betekent dat de oorspronkelijke mogelijkheden niet behouden blijven. De bestuurder wordt op een onbewuste wijze gewoon aan de geleidelijk afnemende technische mogelijkheden van zijn voertuig. Een goed onderhouden voertuig is van belang voor de eigen veiligheid maar ook voor de veiligheid van de andere weggebruiker.

Contacteer ons

Resultaten voor autokeuring alken camera