autokeuring voor verkoop prijs
Tarieven autokeuring GOCA.
Invoer binnen EU met COC. ONAFHANKELIJKHEID OBJECTIVITEIT KWALITEIT PROFESSIONALISME UNIFORMITEIT. Download hier het tarief van de vergoedingen voor de autokeuring van toepassing vanaf 01/01/2017.
Openingsuren Autokeuringsstation in Wondelgem.
Laat het ons weten! Op dinsdag 1 november 2016 gesloten voor Allerheiligen. Op vrijdag 11 november 2016 gesloten voor Wapenstilstand. Industrieweg 2 9032 Wondelgem. Op maandag en donderdagavond tussen 1700 en 1900u uitsluitend op afspraak. Open op zondag 30 oktober 2016. Open op Allerheiligen 2016. Openingsuren van alle Aldi winkels. Openingsuren van alle Decathlon winkels. Openingsuren van alle Lidl supermarkten. Openingsuren van alle Colruyt supermarkten. Openingsuren van alle Carrefour Hypermarkten.
www.afsprakenautokeuring.be.
Openingsuren Autokeuring Brussel Vorst en Anderlecht.
Wegbeschrijving naar onze centra. Autokeuring Station 10 Vorst. van 7u00 tot 17u00 met en zonder afspraak. van 7u00 tot 17u00 met en zonder afspraak. van 7u00 tot 17u00 met en zonder afspraak. van 7u00 tot 17u00 met en zonder afspraak. van 17 u 00 tot 19 u 00 enkel op afspraak. van 7u00 tot 17u00 met en zonder afspraak. Periodieke keuringen van Personenwagens gebeuren in ons station van Vorst enkel op afspraak. Autokeuring Station 11 Anderlecht. van 7u00 tot 17u00 met en zonder afspraak.
Tarieven autokeuring W-VL KM.
Afspraak maken Locaties Webcam. vergoeding voor de periodieke keuring van een personenauto met als brandstof benzine. zonder eventuele supplementen eerste keuring / registratie. vergoeding voor de periodieke keuring van een personenauto met als brandstof diesel. zonder eventuele supplementen eerste keuring / registratie. Welke vergoeding betaalt u voor de keuring van uw voertuig? Vanaf 1 januari 2017 zijn volgende tarieven van toepassing in alle keuringsstations in België.
Autokeuring Kostprijs Prijs Keuring Tarieven.
U kan er van op aan het tarief van de autokeuring overal gelijk is. Bovendien bent u ook niet verplicht om naar het centrum in uw streek of regio te gaan. De kostprijs van de autokeuring kan voor de verschillende soorten keuringen en voertuigen terugvinden in de lijst met tarieven. Deze kan u downloaden via de officiële website van Goca. Voor wie niet direct in de mogelijkheid is om op zijn computer deze lijst te bekijken of te downloaden hebben we hieronder de tekst gezet deze sectie is onder constructie. Voor de laatste versie van de kostprijs van de autokeuring verwijzen we u graag door naar de officiële website. Autokeuring Kostprijs België Tarief 21% btw incl. a een personenwagen auto voor dubbel gebruik minibus of lijkauto 3000.
Praktisch advies bij het verkopen van een occasiewagen Touring.
in de staat waarin het voertuig zich bevindt en die door de koper gekend is. Datum van eerste inverkeerstelling. Voor de prijs van. handtekening verkoper handtekening koper. Formulier aanvraag voor inschrijving voertuig. Bezorg een exemplaar van deze verkoopsovereenkomst aan de koper voor hem is dit een eigendomsbewijs. Hou zelf als verkoper ook een exemplaar bij. Opgelet op deze verkoopsovereenkomst dienen geen fiscale zegels te worden aangebracht noch door de koper noch door de verkoper.
Autokeuring faq.
Indien het gelijkvormigheidsattest werd afgeleverd door een keuringsstation naar aanleiding van een gelijkvormigheidsprocedure kunt u het duplicaat daar aanvragen. Wanneer het voertuig wordt aangeboden voor verkoop zal bij het ontbreken van het gelijkvormigheidsattest nooit een formulier aanvraag om inschrijving worden afgeleverd. WAT MOET IK DOEN BIJ VERLIES VAN HET INSCHRIJVINGSBEWIJS VAN MIJN VOERTUIG? Indien men niet meer in het bezit is van het inschrijvingsbewijs van het voertuig dient men een duplicaat aan te vragen. Hiertoe dient men bij de politie een attest van verlies te laten opmaken. Vervolgens vult men een formulier aanvraag om inschrijving in met de gegevens van het voertuig en de eigenaar in het vak U1 dient men te vermelden duplicaat van inschrijvingsbewijs.

Contacteer ons

Meer resultaten voor autokeuring voor verkoop prijs