keuring afspraak
Autokeuring op AFSPRAAK in Brussel Anderlecht of Vorst.
Webcams aan de ingang van onze stations. Wegbeschrijving naar onze centra. In geval van probleem bij een technische keuring. Bijzonderheden van onze stations. Vermijd wachtfiles door een afspraak te nemen vooraf! Niets zo eenvoudig als onze specifieke VIP website. vip.s-a.be onze dienst afspraak on-line. Toegang tot onze afspraken-website. Ons call-center is toegankelijk van 8u tot 12u15 en van 13u tot 17u. elke werkdag van maandag tot vrijdag op het nummer 02 412 07 27. Historiek van het bedrijf. Goca Car Pass Brussel Mobiliteit GOB Federale Politie Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid Wegverkeer.
Keuringsstation Heist-op-den-Berg Autoveiligheid.
Vandaag is het keuringsstation in Heist-op-den-Berg open vanaf 0700 tot 1900 laatavondopening. Bekijk openingsuren van andere dagen. Voertuigen kunnen voorgereden worden zonder afspraak. Wij trachten de wachttijd steeds tot een minimum te beperken. Tussen 0700 en 0800 is de wachttijd korter. Bel 014/57 41 15 tijdens de openingsuren. Bij voorkeur elektronische betalingen. Facturatie voor professionele klanten. Soorten keuringen waarvoor u in dit station terecht kan. Keuring met het oog op inschrijving als oldtimer. Specifieke keuringen welke niet mogelijk zijn in dit station.
Keuringsstation Brussel-Schaarbeek.
op het einde van de dag worden de voertuigen toegelaten in functie van de drukte en dit ten laatste tot 16u30. eerste keuring bedrijfsvoertuigen voorrijden tot 16u00. Keuring na ongeval en wielgeometrie. Op afspraak reserveren via internet Klik hier. 02 726 91 52. 02 702 93 60. Ons keuringsstation telt 10 keuringslijnen waaronder 5 voor personenwagens 4 voor gemengd gebruik en 1 lijn voor keuring na ongeval goed voor een dagcapaciteit van 800 personenwagens en 50 vrachtwagens.
Maak hier uw afspraak online.
Tevens vervalt voor personenvoertuigen de mogelijkheid tot toekenning van een periodiciteit van twee jaar. Indien er geen afspraken meer beschikbaar zijn VOOR de uiterste geldigheidsdatum kan u het voertuig voorrijden zonder afspraak. Voor de stations Hoboken Mechelen en Brasschaat is het niet mogelijk om een afspraak te maken voor een keuring bedrijfsvoertuigen. Om een afspraak te maken heeft u 2 mogelijkheden. Via ons Call Center op het nummer 014/57.41.15. Via het internet deze optie is gratis. Hiervoor hebt u de kentekenplaat nodig en de datum van indienststelling.
Een afspraak nemen AIBV.
Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten. Hier vind je instructies over hoe je Javascript activeert in je web browser. Neem een afspraak voor de keuring tweedehandskeuring of jaarlijkse keuring. Een afspraak nemen via de website kan gratis 24u/24 7d/7. De voorgestelde uren kunnen verschillen van station tot station. 1 Wanneer u een voertuig laat keuren na de uiterste datum zal een toeslag aangerekend worden en vervalt het recht op de bonus. Zie ook de informatie op deze pagina. Indien u geen afspraak meer kan maken voor de uiterste datum dan wordt verwacht dat u het voertuig laat keuren zonder afspraak om een laattijdige keuring te vermijden.
KM autokeuring rijbewijs W-VL.
Afspraak maken Locaties Webcams. Rijbewijs A1 A2 A. Gewijzigde procedure controle remonevenwicht Sanctie pas vanaf 30% remonevenwicht ipv 25% voorheen vanaf 01.05.2014. Wijziging Keuring Voor Verkoop vanaf 01.05.2014. Gewijzigde procedure keuring oldtimers vanaf 01.04.2014. Vanaf 1 mei 2014 wordt het remonevenwicht in onze KM keuringsstations voor alle voertuigen beoordeeld vanaf een remonevenwicht links/rechts 30% ipv vanaf een remonevenwicht 25% voorheen.
Keuring op afspraak GOCA.
Sinds 1 september 2009 werden de openingsuren van de keuringscentra verruimd elke maandag en/of donderdaghellip.
www.afsprakenautokeuring.be.
www.afsprakenautokeuring.be Terug naar onthaal. Welkom op onze nationale website. Maak online of telefonisch een afspraak en minimaliseer zo uw wachttijd. Klik op uw regio en kies één van de getoonde keuringscentra. Klik op de link en ga door naar het gekozen keuringscentrum of bel naar het opgegeven nummer.

Contacteer ons

Resultaten voor keuring afspraak