keuring heers
Keuringscentrum 53 www.afsprakenautokeuring.be.
www.afsprakenautokeuring.be Terug naar onthaal. Klik hier voor een afspraak. Steenweg op Luik 350. telefoon 078 05 90 53 fax 078 05 91 53. Komende van Luik of Brussel Vanop de autosnelweg E5 Brussel-Luik neemt u afrit 29 Waremme. Op het einde van de afrit volgt u richting Oreye Oerle N69. In Oreye neemt u richting Sint-Truiden N3. U bevindt zich op de Steenweg op Luik. Komende van Antwerpen Vanop de autosnelweg E313 Antwerpen-Luik neemt u afrit 30 Diepenbeek. Op het einde van de afrit volgt u richting Kortessem N76. U belandt via Kortessem in Borgloon. In Borgloon neemt u richting Heers.
Garage autokeuring Heers voor periodieke keuring of verkoop.
De jaarlijkse of tweejaarlijkse keuring van uw auto brengt voor vele mensen vaak stress en onzekerheid mee. Zal mijn wagen afgekeurd worden? Zal ik hoge herstellingskosten hebben? Vragen die u zichzelf vaak stelt en die eigenlijk kunnen vermeden worden. Garage JS zorgt er namelijk voor dat uw bezoek aan de autokeuring te Heers vlot en probleemloos verloopt. U komt eerst langs in ons atelier voor een volledig keuringsnazicht waarbij wij meteen checken of er bepaalde onderdelen moeten vervangen worden. Op die manier hebt u geen nutteloze kosten voor herkeuring.
www.afsprakenautokeuring.be.
Zeven wagens in beslag genomen aan autokeuring Heers Het Nieuwsblad.
04/07/2012 om 0300 door RAF VANMECHELEN Print Corrigeer. Enkele maanden geleden werd het keuringsstation nog overvallen door vier boeven. Maar liefst zeven wagens zijn dinsdag in beslag genomen aan de autokeuring van Heers. Daar hielden politie douane en de dienst Verkeersbelasting grote acties op fraude met nummerplaten. De lokale politie de diensten van de douane en de dienst Verkeersbelasting hebben dinsdagochtend een grote controle uitgevoerd aan de autokeuring van Heers Limburg aan de Steenweg op Luik. Daarbij werden zeven wagens twee handelaarsplaten en zes gewone kentekenplaten in beslag genomen. De dienst Verkeersbelasting schreef ook vier pv's uit aan bestuurders die geen taks hadden betaald op hun voertuig.
Maak hier uw afspraak online.
Deze gegevens vindt u terug op het kentekenbewijs. Handelaars met Z-platen kunnen via een aparte LOGIN hun afspraken beheren. Waar kan ik terecht voor welke keuring? In het keuringsstation waar de oorspronkelijke keuring verricht werd. Alken Brasschaat Diest Willebroek. Alken Antwerpen-Noorderlaan Geel Willebroek. Alken Brasschaat Diest Willebroek. Alle keuringsstations aan de kassa. Antwerpen-Noorderlaan As Brasschaat Hechtel-Eksel Turnhout. Maak hier uw afspraak online. U kan hier in 5 stappen een afspraak maken voor de keuring van uw voertuig.
Autokeuring Heers openingsuren afsrpaak maken autokeuring-centrales.be.
Tel 078 05 90 53. Fax 078 05 91 53. Home Provincies Limburg Heers. Steenweg op Luik 350. Maandag van 07u00 tot 19u00. Dinsdag van 07u00 tot 17u00. Woensdag van 07u00 tot 17u00. Donderdag van 07u00 tot 17u00. Vrijdag van 07u00 tot 17u00. Wanneer moet ik op keuring? Wat zijn de tarieven? Waaraan moet mijn auto voldoen? Wat als ik te laat ben? Wat als ik te laat ben? De autokeuring is verplicht in België.
Autokeuring Heers Openingsuren en Contactgegevens.
Ook voor de autokeuring Heers kan u het adres het telefoonnummer en de website terugvinden. Wenst u specifieke informatie over de openingsuren tijdens bijvoorbeeld vakantieperiodes dan verwijzen wij u graag door naar de website van de keuring in Heers. Gegevens technische controle Heers. Wij streven ernaar om te zorgen dat de informatie op deze website correct is. Hebt u toch een foutje gezien in de gegevens van de technische controle Heers? Is er ook een webcam aanwezig? Dan vragen wij u om ons dit me te delen. Zo zorgen we er voor dat de contactgegevens van Heers én alle andere keuringen in Vlaanderen en Brussel altijd up-to-date zijn! Steenweg op Luik 350.
Openingsuren Autokeuringsstation in Heers.
Laat het ons weten! Steenweg op Luik 350 3870 Heers. 078 05 90 53. Open op zondag 5 februari 2017. Openingsuren van alle Aldi winkels. Openingsuren van alle Decathlon winkels. Openingsuren van alle Lidl supermarkten. Openingsuren van alle Colruyt supermarkten. Openingsuren van alle Carrefour Hypermarkten. We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze site te bieden. Cookies zijn bestanden die worden opgeslagen in je browser.

Contacteer ons

Op zoek naar keuring heers?