technische controle auto
Home GOCA.
img src/upload/AKCT/Homepage_AKCT/AK.1.4.Actualiteit.NL.jpg althellip.
Autokeuring Vlaanderen.be. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Openingsuren Autokeuring Brussel Vorst en Anderlecht.
U vindt op deze pagina de openingsuren van de keuringscentra van het Brussel Hoofdstedelijk Gewest gevestigd in Vorst en Anderlecht.
Waaruit bestaat de technische controle van je auto?
Verzekeringsgids Auto De technische controle een verplichting voor alle voertuigen. De technische controle een verplichting voor alle voertuigen. De auto's moeten op technische controle. Wanneer moet dat gebeuren? Waarom heeft deze controle plaats? En waar gaat deze controle door? De technische controle dient om na te gaan of het voertuig in orde is op technisch vlak zodat de veiligheid van het wegverkeer gewaarborgd blijft. Er bestaan 2 soorten technische controles. de regelmatige technische controle deze controle is bedoeld voor auto's die meer dan 4 jaar oud zijn.
Keuringsstation Brussel-Schaarbeek.
Homepage Autoveiligheid.
Harelbeke KM autokeuring rijbewijs W-VL.
Keuringsstation te Harelbeke. Bekijk webcam openingsuren adres contactinformatie overzicht keuringen nieuws en belangrijke info contactpersonen betaalmogelijkheden grondplan.
Autokeuring Belgium.be.
Hoe vaak u uw voertuig moet laten keuren is afhankelijk van het voertuig en van de omstandigheden. Er bestaan twee soorten keuringen. periodieke keuringen vinden op een vooraf vastgesteld tijdstip plaats. Bijvoorbeeld u moet uw auto jaarlijks laten keuren nadat het voertuig ouder is dan vier jaar. niet-periodieke keuringen vinden niet na een vooraf vastgestelde periode plaats maar onder bepaalde omstandigheden. Bijvoorbeeld u moet een auto laten keuren die u opnieuw in het verkeer brengt. Op de website van GOCA de groepering van erkende ondernemingen voor autokeuring en rijbewijs vindt u alle informatie over de keuring. U vindt er de voorwaarden voor elk type voertuig en u krijgt ook een overzicht van alle keuringscentra in Belgiƫ.

Contacteer ons

Op zoek naar technische controle auto?