keuring alken
Keuren voor verkoop.
Om Uw auto te laten keuren dient U te beschikken over de juiste documenten bij het voertuig. Dit is terug te vinden bij Welke documenten heb ik nodig. Keuring in Eksel of Diest. De keuring voor verkoop kan worden gedaan in Eksel of Diest. Keuring voor gelijkvormigheids-attest of na ongeval is mogelijk in het keuringsstation Alken Geel of Diest. Uw auto is gekeurd. Wanneer de auto is goedgekeurd kunt U de auto inschrijven. Dit is mogelijk via Uw verzekeringsmakelaar of via een DIV kantoor. Wat kost de keuring? Keuren voor verkoop in Eksel kost 4995 en de bijkomende keuringskosten. Indien de auto herkeurd moet worden zijn de kosten 15 en de bijkomende keuringskosten. Een tweede herkeuring kost 10 en de bijkomende keuringskosten.
Autokeuring Gemeente Alken.
De goede technische staat van de voertuigen op de weg is van algemeen belang. Kijk even op de webcam wanneer u de wachttijden wilt kennen van het station in Alken. Het station in Alken is op donderdag open tot 19u. Wilt u die dag na 17u. langsgaan met uw voertuig? Maak dan online een afspraak niet verplicht of telefonisch op 0902 02 010. Op donderdag na 17u. worden alle keuringen gedaan ook herkeuringen.
Bezoek gebracht aan keuring van Alken Dwerggeitenstal Het Schipdonk.
Vandaag ben ik samen met Dimitri en Adelin Meiresonne naar de keuring van Alken geweest. Deze was echt van een zeer hoog niveau en ik was erg onder de indruk. Ik heb echt prachtige geitjes gezien.
Keuringsstation Alken Autoveiligheid.
Keuring verlaging of opnieuw originele vering plaatsen. Technische Dienst laatste fase in meerfasengoedkeuring. Tel 014/57 86 00. Fax 014/57 86 01. Vandaag is het keuringsstation in Alken open vanaf 0700 tot 1900 laatavondopening. Bekijk openingsuren van andere dagen. Voertuigen kunnen voorgereden worden zonder afspraak. Wij trachten de wachttijd steeds tot een minimum te beperken. Tussen 0700 en 0800 is de wachttijd korter. Bel 014/57 41 15 tijdens de openingsuren.
Medische Controle Advies.
Hulpvaardigheid loopt als een rode draad door alle geledingen. CLB is voor ons een perfecte partner. Klanten aan het woord. Industrieterrein Kolmen 1085 3570 Alken. 011 31 23 41. 011 31 45 67. maandag donderdag 8u 12u en 13u 16u30. vrijdag 8u 12u en 13u 15u.
Keuring na ongeval GOCA.
Invoer binnen EU met COC. ONAFHANKELIJKHEID OBJECTIVITEIT KWALITEIT PROFESSIONALISME UNIFORMITEIT. De voertuigen betrokken bij een ongeval kunnen na beslissing van een expert onderworpen worden aan een volledige technische keuring gevolgd door een specifieke keuring na ongeval. Deze specifieke controle is verplicht voor alle onderdelen die als hoogstbelangrijk worden aanzien voor de veiligheid zowel voor de inzittenden als voor de andere weggebruikers. Twee belangrijke elementen worden zorgvuldig gemeten. De wielgeometrie op een wieluitlijningsbank om na te gaan of de regeling van de wielpositie conform is met de voorschriften van de constructeur. Het chassis op een driedimensionele meetbank om te controleren of alle gerepareerde stukken op het chassis werden bevestigd binnen de toleranties voorgeschreven door de constructeur.
autokeuring as autokeuring roeselare alken keuring.
Ook voor de autokeuring Alken kan u het adres het telefoonnummer en de website terugvinden. Wenst u specifieke informatie over de openingsuren tijdens bijvoorbeeld vakantieperiodes dan verwijzen wij u graag door naar de website van de keuring in Alken. Gegevens technische controle Alken. Wij streven ernaar om te zorgen dat de informatie op deze website correct is. Hebt u toch een foutje gezien in de gegevens van de technische controle Alken? Is er ook een webcam aanwezig? Dan vragen wij u om ons dit me te delen. Zo zorgen we er voor dat de contactgegevens van Alken én alle andere keuringen in Vlaanderen en Brussel altijd up-to-date zijn! telefoon 078 05 90 51 fax 078 05 91 51.
Examencentrum Alken Autoveiligheid.
Tel 014/57 86 00. Fax 014/57 86 01. Vandaag is het examencentrum in Alken open vanaf 0700 tot 1700. Bekijk openingsuren van andere dagen. Bekijk hier de doorgangspunten voor het praktijkexamen cat B BE en B96. Bij voorkeur elektronische betalingen. Facturatie voor professionele klanten. Vrachtwagens C C1 CE C1E. Motorfiets A1 A2 A. Bussen D D1 DE D1E. Wagen B B96 BE. Routebeschrijving naar examencentrum Alken.

Contacteer ons

Resultaten voor keuring alken