keuring as
Infrax Keuring riolering Infrax.
Home Riolering Riolering keuren. Afdrukken Keuring van je riolering. Sinds 1 juli 2011 is een keuring van de privéwaterafvoer van woningen en gebouwen vlario.be verplicht. Bij een nieuwe aansluiting op de riolering of na afloop van het rioleringsproject in je straat moet ook de afkoppeling van hemelwater op je privéterrein uitgevoerd zijn. De nieuwe situatie dien je te laten keuren door een keurder die erkend is door Vlario. Infrax aanvaardt uitsluitend keuringsattesten van Vlario. De EAN-code die voor de keuring nodig is voorziet Infrax. De verplichting van keuring van private riolering wordt opgelegd via het Algemene Waterverkoopreglement.
Keuringsstation As Autoveiligheid.
Keuring verlaging of opnieuw originele vering plaatsen. Technische Dienst laatste fase in meerfasengoedkeuring. Tel 014/57 86 00. Fax 014/57 86 01. Het keuringsstation in As is vandaag gesloten. Bekijk openingsuren van andere dagen. Voertuigen kunnen voorgereden worden zonder afspraak. Wij trachten de wachttijd steeds tot een minimum te beperken. Tussen 0700 en 0800 is de wachttijd korter. Bel 014/57 41 15 tijdens de openingsuren.
Keuring stookolietank mazouttank Info aanvragen.
Elke gekeurde tankinstallatie beschikt over een geldig conformiteitsattest en een groene dop of kenplaat. Het keuren van de stookolietanks ook wel mazouttanks genoemd is wettelijk verplicht. Wanneer is de keuring verplicht? Vóór indienststelling van de stookolietank. Bij de verkoop van een woning met een stookolietank. Periodiek controles van de stookolietank. In Vlaanderen is een keuring van zowel de bovengrondse als de ondergrondse stookolietank verplicht vóór indienststelling. Deze dient gekeurd te worden door een erkend technicus.
Falcao doorstaat medische keuring AS Monaco Voetbalprimeur.nl.
dinsdag 28 mei 2013 om 1352. Voor de spits betaalt Monaco liefst zestig miljoen euro het bedrag dat in de clausule van zijn Atlético-contract staat. De 27-jarige Falcao kan tien miljoen euro gaan verdienen in Monaco waar de belastingtarieven bijzonder gunstig zijn. Buitenlandse werknemers hoeven geen loonheffing af te dragen. Falcao kan een contract voor vier of vijf seizoenen tekenen. Wel wordt er een clausule in de verbintenis opgenomen waardoor hij mogelijk na één seizoen kan vertrekken. AS Monaco dat geleid wordt door de steenrijke Rus Dmitry Rybolovlev is de laatste weken behoorlijk actief op de transfermarkt.
Autokeuring Vlaanderen.be. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Lees deze pagina voor. Personenwagens moeten voor de eerste keer gekeurd worden vóór de datum waarop ze 4 jaar ingeschreven staan in België. Daarna moeten ze jaarlijks gekeurd worden. De keuring moet gebeuren in een erkend keuringscentrum. Als u uw wachttijd wilt beperken kunt u telefonisch of online een afspraak maken. Hebt u praktische vragen over de autokeuring? Op de website van GOCA Groepering van erkende ondernemingen voor autokeuring vindt u praktische informatie over de technische keuring. U kunt met concrete vragen altijd terecht bij een autokeuringscentrum of bij GOCA. Op mobielvlaanderen.be vindt u onder meer de tarieven van alle soorten autokeuringen. Andere vragen over de autokeuring kunt u stellen op de pagina Contactpunt Mobiel Vlaanderen van het Departement Mobiliteit en Openbare Werken.
Homepage Autoveiligheid.
Uw veiligheid onze zorg. Ga naar Autokeuring Bekijk openingsuren.
Openingsuren Autokeuringsstation in Niel-bij-As.
Openingsuren Autokeuringsstation in Niel-bij-As.
Keuring huishoudelijke installaties De Watergroep.
Wat houdt een keuring in? Wat houdt een keuring in? Tijdens de basiskeuring wordt nagegaan of uw installatie voldoet aan. de voorschriften van het Technisch Reglement van de Vlaamse drinkwaterbedrijven AquaFlanders. het bijzonder waterverkoopreglement van De Watergroep.

Contacteer ons

Meer resultaten voor keuring as