auto keuren belgie
Tarieven autokeuring W-VL KM.
Vanaf 1 januari 2016 zijn volgende tarieven van toepassing in alle keuringsstations in België. In onderstaande lijst kan men de vastgelegde vergoedingen terugvinden gerangschikt per type van prestatie. De totale prijs van de uitgevoerde keuring van een voertuig wordt bekomen door de vergoedingen van de verschillende uitgevoerde prestaties op te tellen.
Hoeveel kost een autokeuring in België Touring Verzekeringen.
Hoeveel kost een autokeuring in België. In België moet elk voertuig om de 2 jaar naar de verplichte autokeuring. Alle voertuigen zelfs uw campingcar komen aan de beurt. Net als bij een onderhoud in de garage bekijkt de autokeuring alle delen van uw voertuig banden remmen chassis en schokdempers. Een simpel probleem zoals een lamp die niet goed afgesteld is kan leiden tot een herkeuring. En deze brengt extra kosten met zich mee. Maar hoeveel kost een autokeuring in België?
Autokeuring Vlaanderen.be. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Autokeuring Auto keuren voor verkoop tweedehandskeuringAuto Verkopen België.
Goede dag ik heb een vraag ik heb een nieuwe auto gekocht ik heb de plaat op de nieuwe wagen gezet maar nu een 4 maanden er na wil ik de auto auto verkopen maar er zit geen plaat meer op hoe ik nu lees mag je de plaat wat ik op de nieuwe wagen heb gezet weer op de ouden wagen zetten om na de keuring te gaan voor verkoop maar hoe zit het met de verzekering als ik na de keuring wil gaan en de tax wat moet ik nu doen hoef ik de wagen alleen te verzekeren of wat moet ik doen gr ron. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met.
Autokeuring Belgium.be.
Hoe vaak u uw voertuig moet laten keuren is afhankelijk van het voertuig en van de omstandigheden. Er bestaan twee soorten keuringen. periodieke keuringen vinden op een vooraf vastgesteld tijdstip plaats. Bijvoorbeeld u moet uw auto jaarlijks laten keuren nadat het voertuig ouder is dan vier jaar. niet-periodieke keuringen vinden niet na een vooraf vastgestelde periode plaats maar onder bepaalde omstandigheden. Bijvoorbeeld u moet een auto laten keuren die u opnieuw in het verkeer brengt. Op de website van GOCA de groepering van erkende ondernemingen voor autokeuring en rijbewijs vindt u alle informatie over de keuring. U vindt er de voorwaarden voor elk type voertuig en u krijgt ook een overzicht van alle keuringscentra in België.
Autokeuring Alle info over de keuring op onze website.
Op welke dag moet U naar de autokeuring? Een personenwagen moet in België naar de keuring wanneer hij 4 jaar oud wordt. Daarna moet deze auto elk jaar gekeurd worden. Het is niet altijd mogelijk om uw auto juist op de vervaldag van uw keuringsbewijs aan te bieden. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. De vervaldag is een zaterdag zondag of feestdag. U kan zich op die dag niet vrijmaken wegens werkomstandigen ziekte. Het is zeer druk op de keuring waardoor U niet meer wordt toegelaten tot de wachtrij. De keuringscentra hebben daarom een klantvriendelijke regeling uitgewerkt. U kan uw voertuig al twee maanden voor de vervaldag van het keuringsbewijs laten herkeuren. De oorspronkelijke vervaldag wordt daarbij met een volledig jaar verlengd.
Eerste keuring GOCA.
De algemene staat de werking de slag de slijtage lekken lasnaden en gelijkvormigheid van de onderdelen worden gecontroleerd. Hierna een overzicht van de te keuren groepen van elementen. De keuring van de remmen wordt uitgevoerd op een remmentestbank en wordt vervolledigd door een visuele controle van de inspecteur. Lichten reflecterende inrichtingen en elektrische uitrustingen grootlichten. De keuring van de lichten gebeurt aan de hand van een lichtregelaar en wordt vervolledigd door een visuele controle van de inspecteur.
Home GOCA.
img src/upload/AKCT/Homepage_AKCT/AK.1.4.Actualiteit.NL.jpg althellip.

Contacteer ons

Zoeken naar auto keuren belgie