autokeuring diest afspraak
Vlaams-Brabant www.afsprakenautokeuring.be.
fax 078 05 91 44. telefoon 02/559 09 99. Neem een afspraak via aibv.be of via 02/559 09 99. Hou het inschrijvingsbewijs bij de hand. Neem een afspraak via aibv.be of via 02/559 09 99. Hou het inschrijvingsbewijs bij de hand. Ambachtelijke zone Wingepark 3. Keuring op afspraak elke dag van de week. s Avonds maandag en donderdag van 17 tot 19 uur. Sint-Maurusweg 23/Oost leeuwerik Z1. Keuring op afspraak elke dag van de week.
Wagen opgeblazen bij test autokeuring Diest Het Nieuwsblad.
Nu dreig ik nog te moeten opdraaien voor alle kosten.Volgens de takeldienst was dit trouwens het tweede soortgelijke voorval die week bij de autokeuring in Diest. Bij de autokeuring erkennen ze het probleem. Elk jaar duiken er bij deze test enkele wagens op met schade zegt Pascal Cortens. Maar dat zijn er slechts een handvol op de 12 miljoen wagens die we elk jaar controleren.Door slijtage kan soms iets verkeerd lopen. Wij hebben het dossier van de klant ontvangen en hebben een expert aangesteld. Het is nu aan de verzekeringsmaatschappijen omuit te maken hoe dit verder wordt afgehandeld.
Keuren voor verkoop.
Om lange wachttijden bij de keuring te vermijden kunt U het beste een afspraak maken natuurlijk is het ook mogelijk om de auto te laten keuren zonder afspraak. Ongevalskeuring en keuring voor gelijkvormigheidsattest zijn altijd op afspraak in Alken Geel of Diest. Kan de auto ook thuis opgehaald worden? Uw auto kan aan huis opgehaald worden en teruggebracht. De kosten hiervan zijn afhankelijk van uw woonplaats. Meer informatie over deze kosten vindt U hier Het is ook mogelijk om de auto te laten halen en terug te laten brengen voor de reguliere jaarlijkse keuring. De platen worden niet uitgeleend of verhuurd dit is tegen de wet.
Autokeuring Diest openingsuren afsrpaak maken autokeuring-centrales.be.
Tel 078 05 90 44. Fax 078 05 91 44. Adjudant 2 Hans Flebus. Home Provincies Vlaams-Brabant Diest. Maandag van 07u00 tot 19u00. Dinsdag van 07u00 tot 17u00. Woensdag van 07u00 tot 17u00. Donderdag van 07u00 tot 19u00. Vrijdag van 07u00 tot 17u00. Wanneer moet ik op keuring? Wat zijn de tarieven? Waaraan moet mijn auto voldoen? Wat als ik te laat ben? Wat als ik te laat ben? De autokeuring is verplicht in Belgiƫ.
Tarieven autokeuring GOCA.
Invoer binnen EU met COC. ONAFHANKELIJKHEID OBJECTIVITEIT KWALITEIT PROFESSIONALISME UNIFORMITEIT. Download hier het tarief van de vergoedingen voor de autokeuring van toepassing vanaf 01/01/2017.
Keuringsstation Diest Autoveiligheid.
Keuring verlaging of opnieuw originele vering plaatsen. Technische Dienst laatste fase in meerfasengoedkeuring. Tel 014/57 86 00. Fax 014/57 86 01. Het keuringsstation in Diest is vandaag gesloten. Bekijk openingsuren van andere dagen. Voertuigen kunnen voorgereden worden zonder afspraak. Wij trachten de wachttijd steeds tot een minimum te beperken. Tussen 0700 en 0800 is de wachttijd korter. Bel 014/57 41 15 tijdens de openingsuren.
Openingsuren Autokeuringsstation Industriezone Webbekom in Diest.
Laat het ons weten! Industriezone II/7 A2 3290 Diest. 078 05 90 44. Open op zondag 5 februari 2017. Openingsuren van alle Aldi winkels. Openingsuren van alle Decathlon winkels. Openingsuren van alle Lidl supermarkten. Openingsuren van alle Colruyt supermarkten. Openingsuren van alle Carrefour Hypermarkten. We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze site te bieden. Cookies zijn bestanden die worden opgeslagen in je browser.
Autokeuring Diest-Webbekom Openingsuren Contactgegevens.
Vooral de data waarop u op afspraak kan niet in alle stations dezelfde. Autokeuring Diest-Webbekom openingsuren Afspraak maken. De autokeuringen in Belgiƫ hebben hun openingsuren op elkaar afgestemd. De autokeuring Diest-Webbekom openingsuren komen daarmee overeen met die van andere centra. Daarnaast worden er een aantal specifieke dagen en uren voorzien waarop U kan een afspraak maken. Klanten die een afspraak maken hoeven vrijwel niet te wachten. Informatie over de autokeuring Diest-Webbekom openingsuren vindt U op onze pagina openingsuren. U vindt op deze pagina de autokeuring Diest-Webbekom contactgegevens. Wenst u een afspraak te maken voor een technische controle dan kan dat telefonisch of per email.

Contacteer ons

Zoeken naar autokeuring diest afspraak