autokeuring hoboken afspraak
www.afsprakenautokeuring.be.
www.afsprakenautokeuring.be Terug naar onthaal. Welkom op onze nationale website. Maak online of telefonisch een afspraak en minimaliseer zo uw wachttijd. Klik op uw regio en kies één van de getoonde keuringscentra. Klik op de link en ga door naar het gekozen keuringscentrum of bel naar het opgegeven nummer.
Keuringscentra GOCA.
Sommige keuringcentra hebben aangepaste openingsuren. Gelieve de openingsuren van de keuringcentrum waar u wenst zich te begeven altijd na te kijken op de website van de onderneming. Uw voertuig laten keuren op afspraak is ook mogelijk. Een afspraak kan geboekt worden via de nationale website www.afsprakenautokeuring.be of rechtstreeks via de website van de onderneming van uw keuze. De laatste keuring op afspraak kan worden vastgelegd tot 18u40 op maandag en/of donderdag en tot 16u40 de andere weekdagen. Vanaf wanneer mag mijn voertuig bij de keuring voorgereden worden zonder dat ik een deel van de vorige geldigheidsperiode verlies?
Autokeuring Hoboken openingsuren afsrpaak maken autokeuring-centrales.be.
Tel 078 05 90 40. Fax 078 05 91 40. Adjudant Ivo De Blick. Home Provincies Antwerpen Hoboken. Van den Eedenstraat 100. Maandag van 07u00 tot 17u00. Dinsdag van 07u00 tot 17u00. Woensdag van 07u00 tot 17u00. Donderdag van 07u00 tot 19u00. Vrijdag van 07u00 tot 17u00. Wanneer moet ik op keuring? Wat zijn de tarieven? Waaraan moet mijn auto voldoen? Wat als ik te laat ben? Wat als ik te laat ben? De autokeuring is verplicht in België.
Tarieven autokeuring GOCA.
Invoer binnen EU met COC. ONAFHANKELIJKHEID OBJECTIVITEIT KWALITEIT PROFESSIONALISME UNIFORMITEIT. Download hier het tarief van de vergoedingen voor de autokeuring van toepassing vanaf 01/01/2016.
Tarieven autokeuring W-VL KM.
Afspraak maken Locaties Webcam. vergoeding voor de periodieke keuring van een personenauto met als brandstof benzine. zonder eventuele supplementen eerste keuring / registratie. vergoeding voor de periodieke keuring van een personenauto met als brandstof diesel. zonder eventuele supplementen eerste keuring / registratie. Welke vergoeding betaalt u voor de keuring van uw voertuig? Vanaf 1 januari 2016 zijn volgende tarieven van toepassing in alle keuringsstations in België.
Maak hier uw afspraak online.
Tevens vervalt voor personenvoertuigen de mogelijkheid tot toekenning van een periodiciteit van twee jaar. Indien er geen afspraken meer beschikbaar zijn VOOR de uiterste geldigheidsdatum kan u het voertuig voorrijden zonder afspraak. Voor de stations Hoboken Mechelen en Brasschaat is het niet mogelijk om een afspraak te maken voor een keuring bedrijfsvoertuigen. Om een afspraak te maken heeft u 2 mogelijkheden. Via ons Call Center op het nummer 014/57.41.15. Via het internet deze optie is gratis.
Autokeuring Hoboken Garages Pierre Van Den Eedenstraat 100 Antwerpen Telefoonnummer Yelp.
Verre familie van me heeft een Toyota Garage en daar heb ik mijn auto dus gekocht Exelmans en omdat hij me kent weet ik zeker dat mijn autootje een goed onderhoud had gekregen! De autokeuring in Hoboken ligt midden in een woonwijk en ik heb hem kunnen vinden via gps en dan via goede richtingaanwijzers. Je kan de keuring door twee ingangen inrijden waar ze je héél attent maken dat je moét ritsen wat dan ook iedereen doet! De spookverhalen van draag een decolleté dat werkt hier niet want volgens mij zijn die mannen getraind op het ontwijken ervan! In de ritsfile moest ik al mijn papieren afgeven en al mijn zetels met gordels vastmaken en de auto moest zo leeg mogelijk zijn!
Autokeuring Hoboken Openingsuren en Contact.
Vooral de data waarop u op afspraak kan niet in alle stations dezelfde. Autokeuring Hoboken openingsuren Afspraak maken. De autokeuringen in België hebben hun openingsuren op elkaar afgestemd. De autokeuring Hoboken openingsuren komen daarmee overeen met die van andere centra. Daarnaast worden er een aantal specifieke dagen en uren voorzien waarop U kan een afspraak maken. Klanten die een afspraak maken hoeven vrijwel niet te wachten. Informatie over de autokeuring Hoboken openingsuren vindt U op onze pagina openingsuren. U vindt op deze pagina de autokeuring Hoboken contactgegevens. Wenst u een afspraak te maken voor een technische controle dan kan dat telefonisch of per email.

Contacteer ons

Meer resultaten voor autokeuring hoboken afspraak