autokeuring te laat
Tarieven autokeuring W-VL KM.
Afspraak maken Locaties Webcam. vergoeding voor de periodieke keuring van een personenauto met als brandstof benzine. zonder eventuele supplementen eerste keuring / registratie. vergoeding voor de periodieke keuring van een personenauto met als brandstof diesel. zonder eventuele supplementen eerste keuring / registratie. Welke vergoeding betaalt u voor de keuring van uw voertuig? Vanaf 1 januari 2016 zijn volgende tarieven van toepassing in alle keuringsstations in België.
autokeuring rekent boete aan JuridischForum.be.
Mijn kameraad woont op een appartement. Ik was eigenlijk verbaasd over wat hij mij vertelde. Hij had bericht gehad van de autokeuring dat hij overtijd was met zich aan te bieden voor een autokeuring en dat hij dus een boete moest betalen. Eigenlijk sta ik verstomd dat een autokeuring die naar mijn weten een privébedrijf is en geen overheidsinstantie zomaar een boete kan opleggen omdat je te laat bent met je keuring. Kameraad beweerd geen uitnodiging gezien te hebben. Zo'n uitnodiging word naar mijn weten ook niet aangetekend verstuurd zodus hoe kan de keuring bewijzen dat ze deze wel verstuurd hebben. Ik stel mij de vraag of die boete te betwisten valt?
Prijzen autokeuring schieten de lucht in.
van 15 maart 1968 technisch reglement. Ook nieuw is de toeslag voor laattijdige keuringen die nu afhankelijk is van de termijn die verstreken is. Eerste maand te laat 7 euro. Tweede en derde maand 10 euro. Vierde vijfde en zesde 15 euro. Meer dan zes maanden te laat 25 euro. De tarieven zullen vanaf nu elke twee jaar aangepast worden.
Dit riskeer je als je te laat naar de autokeuring gaat Al het autonieuws op Gocar.be.
Dit riskeer je als je te laat naar de autokeuring gaat. 10-11-16 Jan Roodhooft advocaat. Je vergeet om tijdig met je wagen naar de autokeuring te gaan. Moet je dan een boete betalen? Welke andere risicos loop je? Je moet je wagen jaarlijks laten keuren nadat het voertuig ouder is dan vier jaar. Op het keuringsbewijs dat je dan krijgt staat een geldigheidsdatum. Het is belangrijk voor het verstrijken van die datum opnieuw naar de keuring te gaan.
Wanneer aanbieden voor de autokeuring?
Bovendien zijn niet alle keuringsstations uitgerust voor het uitvoeren van ieder type keuring. Contacteer uw keuringsstation om te weten of ze de nodige uitrusting hebben voor uw type keuring. Indien u uw voertuig te laat aanbiedt dient een toeslag te worden betaald en dit overeenkomstig art. 23 undecies 4 van het Koninklijk Besluit van 15 september 1968. U bent te laat indien uw voertuig na de vervaldatum van het keuringsbewijs voor keuring wordt aangeboden. De referentiedatum op het keuringsbewijs blijft behouden. 700 tijdens de eerste maand. 1000 tijdens de tweede en de derde maand. 1500 tijdens de vierde vijfde en zesde maand. 2500 na meer dan 6 maanden. Een overzicht van mogelijke boetes bij het rijden zonder geldig keuringsbewijs vindt u hier. U heeft geen uitnodiging ontvangen.
Een op de vijf auto's te laat bij de autokeuring.
Een op de vijf auto's te laat bij de autokeuring Auteur Belga. do 10/07/2014 0619 Belga Mobiliteitsorganisaties maken zich zorgen over het hoge aantal Belgen dat zijn auto te laat bij de autokeuring binnenbrengt. In 2013 waren 825.000 bestuurders niet op tijd een record. We merken dat mensen besparen op de keuring zegt Marie De Backer woordvoerster van GOCA de instantie die alle autokeuringscentra in België groepeert in Het Nieuwsblad. Een op de vijf auto's die nu bij een autokeuring binnenrijden is te laat. Daar hangt sowieso een boete aan vast.
Eén op vijf Belgen te laat naar autokeuring HLN.be.
Eén op vijf Belgen te laat naar autokeuring. Door redactie 10/07/14 06u27 Bron Belga photo news. Mobiliteitsorganisaties maken zich zorgen over het hoge aantal Belgen dat z'n wagen te laat bij de autokeuring binnenbrengt. In 2013 waren 825.000 bestuurders niet op tijd een record. We merken dat mensen besparen op de keuring zegt Marie De Backer woordvoerster van GOCA de instantie die alle autokeuringscentra in België groepeert in Het Nieuwsblad. Eén op de vijf auto's die nu bij een autokeuring binnenrijden is te laat. Daar hangt sowieso een boete aan vast.
Nooit zo veel Belgen te laat bij autokeuring Het Nieuwsblad.
Rijden met een niet-gekeurde wagen kan bestuurder zuur opbreken. Nooit zo veel Belgen te laat bij autokeuring. 10/07/2014 om 0300 door Wim Brillouet Print Corrigeer. Mobiliteitsorganisaties maken zich zorgen over het hoge aantal Belgen dat zn wagen te laat bij de autokeuring binnenbrengt. Vorig jaar waren 825.000 bestuurders niet op tijd een record. We merken dat mensen besparen op de keuring maar ze nemen daardoor wel enorme veiligheidsrisicos zegt Marie De Backer woordvoerster van de autokeuringscentra. Eén op de vijf autos die nu bij een autokeuring binnenrijden is te laat.

Contacteer ons

Op zoek naar autokeuring te laat?