wat kost keuring voor verkoop
Autokeuring Kostprijs Prijs Keuring Tarieven.
c verlenging van de geldigheidsduur of aflevering van het goedkeuringsdocument 1200. 20 KEURING inzake KWALITEITSNORMEN waaraan de voertuigen gebruikt voor ongeregeld bezoldigd personenvervoer moeten voldoen. a keuring per configuratie 3000. b toeslag voor een eerste keuring 3000. c toeslag voor een laattijdige aanbieding. in de eerste maand 760. tijdens de tweede en derde maand 1090. tijdens de vierde vijfde en zesde maand 1640. na de zesde maand 2730. 21 KEURING van een voertuig NA ONGEVAL. a keuring van de wiel en de chassisgeometrie 9350. b keuring van de wielgeometrie 4700. 22 KEURING volgens bijlage 15 van de punten 1.1.17 en 1.6 ALR/ABS 2400. 23 KLEVEN van een VIGNET voor de verlenging van de geldigheid van een handelaars-of proefrittenplaat 320.
Faq SBAT.
Welke voertuigen zijn onderworpen aan de tweedehandskeuring? Voertuigen van de categorie M1 personenauto auto dubbel gebruik minibus kampeerauto lijkauto ziekenwagen wanneer zij voor keuring voor verkoop worden voorgereden. Voertuigen van de categorie N1 lichte vrachtauto met een maximaal toegelaten massa van ten hoogste 35 ton wanneer zij voor keuring voor verkoop worden voorgereden. Wat moet ik doen als ik mijn wagen wens te verkopen? U rijdt uw voertuig voor in een keuringscentrum naar keuze. Gelieve voor aanvang van de keuring mee te delen aan de inspecteur dat u uw voertuig wenst te verkopen. U kan het voertuig op afspraak of zonder afspraak voorrijden in het keuringscentrum van Wondelgem Sint-Niklaas Stekene Erembodegem Brakel Eeklo Sint-Denijs-Westrem Nazareth en Dendermonde.
FAQ Consumentenbescherming Home.
Deze gegevens deelt hij ook mee aan de vzw Car-Pass. De instellingen voor technische keuring noteren bij elke keuring de kilometerstand. Deze stand die u terugvindt op het keuringsbewijs wordt aan de centrale databank doorgegeven. Wie draagt de bewijslast voor de aflevering van de car-pass? De wet van 11 juni 2004 tot beteugeling van bedrog met de kilometerstand van voertuigen legt op grond van artikel 4 3 aan de verkoper van een reeds in België ingeschreven voertuig de verplichting op om een car-pass af te leveren aan de koper tenzij deze laatste een vakman is.
Tarieven autokeuring GOCA.
Invoer binnen EU met COC. ONAFHANKELIJKHEID OBJECTIVITEIT KWALITEIT PROFESSIONALISME UNIFORMITEIT. Download hier het tarief van de vergoedingen voor de autokeuring van toepassing vanaf 01/01/2017.
Auto verkopen zonder keuring Verkopen schadeauto.
Wij hebben een groot netwerk aan erkende autobedrijven welke een bod op uw auto kunnen doen. Met of zonder keuring. Het bod kost u niets en u bepaald zelf of u de auto daarvoor wilt verkopen. Wij hebben een autoveiling waar honderden erkende autobedrijven bij zijn aangesloten. Deze autobedrijven worden op de hoogte gesteld zodra er een nieuwe auto in de veiling komt te staan. Vervolgens kunnen zij een bod uitbrengen op uw auto. Ze kunnen zien hoe hoog het bod staat en overbieden. Na 24 uur loopt de veiling af en sturen wij u het hoogste bod door.
Hoeveel kost het om een mijn huis te verkopen? De Huisopkoper wij kopen direct uw woning.
Een niet-gekeurde mazouttank voldoet namelijk niet aan de milieuwetgeving en kan aanleiding geven tot sancties voor de verkoper. Een keuring van een stookolietank kost 140 euro. AGIV controleert het risico op overstromingsgevaar. Hun watertoets kost 45 euro. Bij de verkoop van een huis rijhuis villa of appartement gebouwd na 1 mei 2001 moet de verkoper de koper een postinterventiedossier geven. Als er aan het bestaande vastgoed werken gebeurden na 1 mei 2001 is zon postinterventiedossier ook verplicht bij een verkoop. De kost is moeilijk te schatten. Hij kan best hoog oplopen. Moet u het huis dat u wilt verkopen nog grondig schoonmaken? Om het wat toonbaar te maken voor mogelijke kopers?
De Autokeuring Carguide.
niet-periodieke keuringen deze keuringen vinden niet na een vooraf vastgestelde periode plaats maar onder bepaalde omstandigheden. Zo is er een keuring voor verkoop een keuring na ongeval/verlaging. Welke documenten nodig voor keuring? Volgende originele documenten moeten voorgelegd worden tijdens uw bezoek aan de autokeuring. Om fraude tegen te gaan worden geen fotokopies of scans aanvaard in de keuringcentra. Belgisch inschrijvingsbewijs Het inschrijvingsbewijs is een roze of zandkleurig document van formaat A4. Dit document levert het bewijs dat uw voertuig ingeschreven is bij de DIV de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen. Gelijkvormigheidsattest COC Elk voertuigtype dat gebouwd of ingevoerd wordt in België wordt gehomologeerd door de Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer in een proces-verbaal van goedkeuring PVG.
Keuring van tweedehandsvoertuigen tweedehandskeuring Vlaanderen.be. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Is het voertuig minder dan 2 maanden geleden gekeurd in een lidstaat van de Europese Unie én hebt u een groen keuringsbewijs met normale geldigheid? Dan komt u in aanmerking voor een vereenvoudigde visuele keuring. U krijgt na de keuring deze documenten. als het voertuig geen gebreken heeft. of het document visuele keuring van het voertuig. tweedehandsrapport dat twee maanden geldig blijft. formulier aanvraag tot inschrijving. Een tweedehandskeuring kost 5570 euro. Een visuele tweedehandskeuring 39 euro. Bij een overdracht naar de echtgenoot wettelijk samenwonende of kind. van een Europese nummerplaat met 7 tekens is geen tweedehandskeuring vereist en kan de verzekeraar het voertuig bij de DIV inschrijven. van een nummerplaat van het oude Belgische model moet er alleen een administratieve keuring plaatsvinden.

Contacteer ons

Resultaten voor wat kost keuring voor verkoop