afspraak keuring
Stad Eeklo Maak een afspraak voor de autokeuring SBAT.
Dit is een verkeersonveilige situatie. De wachttijden voor mensen die zonder afspraak naar de keuring komen lopen vaak op tot 2 uur. Het stadsbestuur en de keuringsdienst willen deze verkeersonveilige situatie opheffen en vragen om op afspraak naar de keuring te komen dan kan je op korte tijd binnen en buiten. 078 15 12 43. Deel deze pagina op. Facebook Tweet LinkedIn Google Plus Laatst gewijzigd 19 juni 2014. 25/05/2016 Spot de Cambiowagen win instapkosten en 100 aan kilometers.
Afspraak autokeuring de onmisbare documenten in België Touring Verzekeringen.
Afspraak autokeuring de onmisbare documenten in België. Afspraak autokeuring de onmisbare documenten in België. Voor een vlot verloop van uw afspraak bij de autokeuring hebt u de juiste documenten nodig. Uw uitnodiging is bijvoorbeeld niet noodzakelijk. Die dient gewoon als herinnering. Maar welke documenten zijn dan wel vereist? Hieronder volgt een overzicht! Het kentekenbewijs of de grijze kaart. In België moet elk voertuig ingeschreven zijn om op de openbare weg te mogen rijden.
Maak hier uw afspraak online.
Tevens vervalt voor personenvoertuigen de mogelijkheid tot toekenning van een periodiciteit van twee jaar. Indien er geen afspraken meer beschikbaar zijn VOOR de uiterste geldigheidsdatum kan u het voertuig voorrijden zonder afspraak. Voor de stations Hoboken Mechelen en Brasschaat is het niet mogelijk om een afspraak te maken voor een keuring bedrijfsvoertuigen. Om een afspraak te maken heeft u 2 mogelijkheden. Via ons Call Center op het nummer 014/57.41.15. Via het internet deze optie is gratis. Hiervoor hebt u de kentekenplaat nodig en de datum van indienststelling.
Keuringscentrum Sint-Denijs-Westrem S.B.A.T. nv Stad Gent.
078 15 12 43 of 02 481 07 07. SBAT nv verzorgt de autokeuring in Gent met drie vestigingen. Op maandag en donderdag van 17 tot 19 u. Registreer en maak een afspraak via onze website of via ons callcenter 078 15 12 43 of 02 481 07 07. Toon op Google Maps. 19 mei 2016 1514. 09 210 10 10 ma-za van 8-19 u. Juridische info en privacy. Volg Stad Gent op. YouTube Stad Gent Stad Gent. Instagram Stad Gent @stadgent.
Elecktrische Keuring Controle van de elektrische installaties.
De Belgische website die gewijd is aan de elektrische keuringen van woningen voor particulieren en professionelen uit de vastgoedsector. U vindt hier alle informatie over de elektrische keuring. De elektrische keuring is verplicht sinds 1 juli 2008 als gevolg van het Koninklijk Besluit van 25 juni 2008. De voordelen van elektrische-keuring.be. Een gunstige prijs 140 inclusief btw. Een afspraak die volgens uw beschikbaarheid wordt vastgelegd. De overhandiging van het verslag de dag zelf van de keuring. Een efficiënte tool voor de professionelen uit de vastgoedsector. Keuringen beschikbaar over heel België. De dienst van een erkende instantie de wereldwijde nummer 1 inzake inspectie verificatie testen en certificatie. Hier vindt u alle antwoorden over de elektrische keuring.
Verplichte keuring Pidpa.
Zorg voor een conforme binneninstallatie. Lees zeker de informatie na over de keerklep. De keerklep is een belangrijk onderdeel in een correcte binneninstallatie. Meer details over de technische voorschriften zelf de conforme toestellen en de goedgekeurde beveiligingen vind je in. Meer informatie vindt u op www.belgaqua.be of www.aquaflanders.be. Een binneninstallatie is klaar voor keuring als minstens volgende toestellen geplaatst zijn tenzij niet voorzien aangekoppeld op de waterleiding en voorzien van de nodige beveiligingen. Centrale beveiliging aan het begin van uw installatie.
Hoelang bedraagt de wachttijd voor een afspraak? Gas Keuring.
Hoelang bedraagt de wachttijd voor een afspraak? Publié le 24 juin 2011 par admin. Als u uw aanvraag voor een afspraak indient via gas-keuring.be bellen wij u binnen de 4 werkdagen op om een afspraak te maken voor de keuring. De afspraak wordt gemaakt op het moment dat u het beste schikt. Vous pouvez la mettre en favoris avec ce permalien. Welke betaalmiddelen worden aanvaard? Hoelang bedraagt de gemiddelde termijn om het verslag van de kering te ontvangen? Laisser un commentaire Annuler la réponse. Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec.
Keuring op afspraak is succes Gazet van Antwerpen.
Keuring op afspraak is succes. 26/08/2012 om 0904 door Vranckx Filip. Keuring op afspraak is succes Foto. Het systeem waarbij automobilisten hun voertuig op afspraak kunnen laten keuren blijkt een succes. Een kwart van alle eigenaars van personenwagens en wagens voor dubbel gebruik komt tegenwoordig op afspraak. Uit cijfers van GOCA gepubliceerd door De Zondag blijkt dat vorig jaar 810.000 afspraken voor de autokeuring zijn geboekt.

Contacteer ons

Meer resultaten voor afspraak keuring