autokeuring afspraak
Autokeuring Auto keuren voor verkoop tweedehandskeuringAuto Verkopen België.
De Car Pass is vereist bij de verkoop van de auto. Zonder Car Pass is de verkoop niet geldig. Op dit moment telt België 77 keuringcentra waar u een afspraak kunt maken voor de autokeuring. Groene verzekeringskaart bij keuring. Sinds november 2013 wordt er tevens gecontroleerd bij de keuring of de groene verzekeringskaart aanwezig is. Zodoende wil men het aantal onverzekerde voertuigen in België terugdringen. 2 Responses to Autokeuring. 03/07/2015 at 1209 pm. wat met een voertuig dat niet meer ingeschreven is jen kan toch moeilijk herinschrijven om te kereu en dag nadien alles terug op te zeggen? 21/07/2015 at 129 am.
Keuringsstation Hechtel-Eksel Autoveiligheid.
Bekijk openingsuren van andere dagen. Voertuigen kunnen voorgereden worden zonder afspraak. Wij trachten de wachttijd steeds tot een minimum te beperken. Tussen 0700 en 0800 is de wachttijd korter. Bel 014/57 41 15 tijdens de openingsuren. Bij voorkeur elektronische betalingen. Facturatie voor professionele klanten. Soorten keuringen waarvoor u in dit station terecht kan. Keuring met het oog op inschrijving als oldtimer. Specifieke keuringen welke niet mogelijk zijn in dit station.
Welke keuringen in welke stations? Particulier.
Personenwagen bestelwagen kampeerwagen voertuig voor speciaal gebruik. Voertuig dat nooit meer dan 750 kg trekt. Voertuig dat soms meer dan 750 kg trekt. Maak een afspraak via onze website of via onze klantendienst op het nummer 087/39.39.49. Een keuring op afspraak is enkel mogelijk op maandag en donderdagavond u kunt een afspraak maken via ons callcenter op het nummer 087/39.39.49. Contacteer onze klantendienst op het nummer 087/39.39.49. Contacteer onze klantendienst op het nummer 087/39.39.49. Station waar de eerste keuring plaatsvond.
Autokeuring Kontich.
Je bent hier Home Autokeuring. Raad van bestuur bibliotheek en gemeenschapscentrum. Raad voor lokale economie. Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking.
Afspraak autokeuring de onmisbare documenten in België Touring Verzekeringen.
Afspraak autokeuring de onmisbare documenten in België. Afspraak autokeuring de onmisbare documenten in België. Voor een vlot verloop van uw afspraak bij de autokeuring hebt u de juiste documenten nodig. Uw uitnodiging is bijvoorbeeld niet noodzakelijk. Die dient gewoon als herinnering. Maar welke documenten zijn dan wel vereist? Hieronder volgt een overzicht! Het kentekenbewijs of de grijze kaart. In België moet elk voertuig ingeschreven zijn om op de openbare weg te mogen rijden.
Autokeuring Rotselaar Forum Test-Aankoop.
Ik dacht een pauze. Het station bleef 20 minuten onbemand. 17.10 uur kwam er terug iemand in de loods. Deze kwam mij vragen of ik een afspraak had. Geen afspraak geen keuring. Op het groene strookje staat duidelijk vermeld Nieuw! Maandag en donderdag uitgebreide openingsuren tot 19 uur. Op de achterkant staat bij het sterretje Laatste keuring om 16.30 uur behalve op maandag en donderdag Later zag ik op de website dat dit enkel geldt voor afspraken maar op de uitnodiging staat dit nergens duidelijk vermeld! Ik wil nog aannemen dat er enkel op afspraak werd gewerkt maar mij toch 45 min laten wachten en mij daarna uitlachen kan ik onmogelijk zo laten.
West-Vlaanderen www.rendezvouscontroletechnique.be.
www.rendezvouscontroletechnique.be Retour à l'accueil. Autokeuring KM Brugge 21. téléphone 059 25 55 55. fax 050 45 70 71. Volgende keuringen kunnen wij u op afspraak aanbieden. Periodieke keuringen alle voertuigen. APK1 2-keuringen voertuigen Nederland. Autokeuring KM Deerlijk 20. téléphone 059 25 55 55. fax 056 77 40 65. Volgende keuringen kunnen wij u op afspraak aanbieden. Periodieke keuringen alle voertuigen. APK1 2-keuringen voertuigen Nederland. Autokeuring KM Diksmuide 26. téléphone 059 25 55 55. fax 051 51 95 61. Volgende keuringen kunnen wij u op afspraak aanbieden.
Maak hier uw afspraak online.
Tevens vervalt voor personenvoertuigen de mogelijkheid tot toekenning van een periodiciteit van twee jaar. Indien er geen afspraken meer beschikbaar zijn VOOR de uiterste geldigheidsdatum kan u het voertuig voorrijden zonder afspraak. Voor de stations Hoboken Mechelen en Brasschaat is het niet mogelijk om een afspraak te maken voor een keuring bedrijfsvoertuigen. Om een afspraak te maken heeft u 2 mogelijkheden. Via ons Call Center op het nummer 014/57.41.15. Via het internet deze optie is gratis.

Contacteer ons

Meer resultaten voor autokeuring afspraak