autokeuring geel
Autokeuring openingsuren van vestigingen in Geel en omgeving.
078 05 90 45. Autokeuring vestigingen in de buurt. 078 05 90 42. 078 05 90 46. 078 05 90 44. 078 05 90 55.
Geel FM Webcam op autokeuring.
lettergrootte lettergrootte verkleinen Lettergrootte verkleinen. In het autokeuringsstation van Geel hangen sinds kort webcams die de wachtrij toont. Elke 3 minuten tonen de cameras een nieuwe foto van de wachtrijen. Hiermee wil de autokeuring voorkomen dat er teveel wagens en vrachtwagens moeten aanschuiven. Lees 5408 keer Laatst aangepast op donderdag 29 juni 2006 1418. Meer in deze categorie Stad zoekt jobstudent voor hangjongeren Student in mekaar geslagen in Lebonstraat.
Autokeuring faq.
Veel gestelde vragen en de antwoorden autokeuring ACT. In deze rubriek kunt u een groot aantal frequent gestelde vragen met betrekking tot de autokeuring alsook de bijhorende antwoorden terugvinden. Hebt u toch nog een vraag over een onderwerp waarvan u het antwoord niet terugvindt in onderstaande lijst contacteer ons dan gerust. Aanhangwagens trekhaken en fietsendragers. IS MIJN VOERTUIG UITGERUST MET EEN FIETSENDRAGER JAARLIJKS AAN KEURING ONDERWORPEN? IS MIJN VOERTUIG UITGERUST MET EEN TREKHAAK VOOR HET SLEPEN VAN AANHANGWAGENS MET EEN MTM 750 KG JAARLIJKS AAN KEURING ONDERWORPEN? IS MIJN VOERTUIG UITGERUST MET EEN TREKHAAK VOOR HET SLEPEN VAN AANHANGWAGENS MET EEN MTM 750 KG JAARLIJKS AAN KEURING ONDERWORPEN?
Autoveiligheid nv-Hoofdzetel in Geel Auto's Inspectie examencentra goudengids.be.
Apps Ontdek al onze mobile apps. Eigenaar van dit bedrijf? Wat is een geverifieerd bedrijf? Gelieve iets in te vullen alvorens dit te delen. Autoveiligheid nv-Hoofdzetel Autokeuring rijexamencentra. Lammerdries 7 2440 Geel. 014 57 86 00. 014 57 86 01. Gelieve uw naam in te vullen. Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen. Verstuur een kopie naar mijn e-mailadres. meer informatie aanvragen over een product of een dienst. producten of diensten aanbieden aan dit bedrijf. De boodschap moet tussen 1 en 4000 tekens bevatten.
Maak hier uw afspraak online.
Autoveiligheid hecht veel belang aan een kwalitatieve dienstverlening. De klant is koning is een begrip dat dagelijks in de praktijk omgezet wordt door onze 450 medewerkers. Autoveiligheid hanteert een gemengd systeem waarbij de klant steeds zijn voertuig kan voorrijden zonder afspraak op het voor hem/haar geschikte moment of een afspraak kan maken zie onderstaande tabel. De keuringen op afspraak krijgen uiteraard voorrang. In regel trachten we de keuring op afspraak binnen het kwartier aan te vangen. Desalniettemin vragen we uw begrip indien er eventuele vertragingen zouden optreden. OPGELET Indien het voertuig voorgereden wordt NA de geldigheidsdatum van het keuringsbewijs dient conform de Ministeriele omzendbrief van 20 december 2013 een toeslag aangerekend te worden zie ook Tarieven.
Inspecteur Autokeuring GEEL Jobs eECHO.
VDAB Jobat Stepstone Vacature. Deze vacature is niet langer gepubliceerd. Autoveiligheid nv Bureau voor Technische controle. Autoveiligheid NV en Bureau voor Technische Controle NV zijn erkende ondernemingen belast met de keuring van in het verkeer gebrachte voertuigen. Dit gebeurt in één van onze keuringstations. Tevens staan we in voor de examens voor het behalen van een rijbewijs in één van onze examencentra. Momenteel zijn wij voor de regio Antwerpen Keuringstations Antwerpen Noorderlaan Brasschaat Deurne Heist-op-den-Berg Hoboken Kontich Malle Mechelen en Willebroek dringend op zoek naar m/v.
Keuringsstation Geel Autoveiligheid.
Aan de 1e verkeerslichten op de Herentalseweg aan Kia garage slaat u opnieuw links af. Na 200m bevindt zich de inrit van de autokeuring aan uw linkerkant. Vanuit Geel neemt u de Antwerpseweg richting Westerlo. Aan het kruispunt vóór het Albertkanaal slaat u rechts af richting Herentals. Aan de 1e verkeerslichten op de Herentalseweg aan Kia garage slaat u links af. Na 200m bevindt zich de inrit van de autokeuring aan uw linkerkant. Vanop de ring neemt u de N13 richting Geel-Aarschot. Aan de 1e verkeerslichten slaat u links af richting Geel. Aan de verkeerslichten ter hoogte van de Kia garage 1e verkeerslichten na Olen Shopping Center slaat u rechts af.
Jobs vacatures voor Autokeuring Indeed.com.
Plaats je cv Inloggen. functie trefwoorden of bedrijf. plaats provincie of postcode. Synergie Interim Antwerpen Antwerpen. Weekendwerk Gezocht Provincie Oost-Vlaanderen. Sorteer op relevantie datum. Vacatures 1 tot 10 van 38. Plaats je cv Solliciteer op duizenden vacatures op elk platform! FUNCTIE OMSCHRIJVING Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar inspecteurs autokeuring! Taken het voertuig testen en afstellen storingen opsporen. 6 dagen geleden e-mailen.

Contacteer ons

Resultaten voor autokeuring geel