technische controle
Home GOCA.
img src/upload/AKCT/Homepage_AKCT/AK.1.4.Actualiteit.NL.jpg althellip.
Externe diensten voor technische controles op de werkplaats Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid Arbeid en Sociaal Overleg.
U bevindt zich hier Startpagina Gids van A tot Z Externe diensten voor technische controles op de werkplaats. Externe diensten voor technische controles op de werkplaats. De werkgever moet de goede werking van sommige arbeidsmiddelen en installaties controleren bij hun ingebruikname. Voor alle arbeidsmiddelen moet hij dit ook doen tijdens hun gebruik dit wil zeggen periodiek en telkens de omstandigheden dit vereisen. De modaliteiten van dit periodiek toezicht zijn voor de meeste arbeidsmiddelen en installaties de exclusieve verantwoordelijkheid van de werkgever. Gebrek aan onderhoud leidt immers tot risico's op arbeidsongevallen.
Mobiel Vlaanderen Technische keuring.
Welke soorten technische keuring bestaan er? Wanneer moet u zich aanbieden bij de technische keuring? Welke punten worden gecontroleerd? Hoeveel moet u betalen? WAT IS TECHNISCHE KEURING? Technische keuring of technische controle gaat na of een voertuig in de loop van zijn bestaan aan de nationaal en internationaal opgelegde technische vereisten blijft voldoen. Het doel van technische keuring is dan ook het verhogen van de verkeersveiligheid door te zorgen voor een wagenpark dat technisch in goede staat verkeert.
Technische keuring Veel gestelde vragen FAQ BFOV.
Het voertuig wordt dan ook gecontroleerd zoals een gewoon dagelijks voertuig. Mijn oldtimer is uitgerust met een LPG-installatie. Dient deze gekeurd te worden zelfs al is mijn oldtimer vrijgesteld van de jaarlijkse technische keuring? De jaarlijkse technische keuring en de LPG-keuring zijn niet aan elkaar gebonden. Voor oldtimers die voorzien zijn van een LPG-installatie moet de eigenaar van het voertuig dezelfde regels in acht nemen als voor een normaal dagelijks voertuig voorzien van een LPG-installatie zelf al is de oldtimer vrijgesteld van technische keuring. De oldtimer moet tevens ook voorzien zijn van de LPG-sticker die de geldigheid aantoont. Wat is het sleepgewicht van mijn oldtimer? Sinds 01.04.2014 wordt het sleepgewicht toegekend voor oldtimers ingeschreven met een O-plaat. Het sleepgewicht wordt toegekend hetzij via. een reeds bestaand PVG nummer.
Nazicht technische controle.
32 011 25 09 09. 32 011 25 09 09. Neem contact met ons op. FORD MOTORCRAFT Nazicht technische controle. FORD MOTORCRAFT Nazicht technische controle. Laat uw wagen nakijken door een Ford vakman en ga met een gerust hart naar de technische controle. Ford technici controleren uw wagen op de cruciale punten incl. test remmen ophanging lichten afstelling banden en uitlaatgastest en herstelt hem indien nodig. Steeds in overleg met u. Ford Motorcraft Nazicht technische controle Personenwagens. Ford Motorcraft Nazicht technische controle Bedrijfsvoertuigen. De gepubliceerde prijzen zijn aanbevolen adviesprijzen geldig voor alle Ford-voertuigen van 5 jaar en ouder. Actie geldig bij de deelnemende Ford verdelers.
Autokeuring Kontich.
03 450 78 40. fax 03 458 31 39. Bureau voor technische controle. 078 05 90 47. fax 078 05 91 47. De vestiging is doorlopend open van 7 tot 17 u. voor het uitvoeren van autokeuringen. Gelieve je 30 minuten voor sluiting aan te melden.
Technische controle check-up Gar.Carr.Meganck-Haegeman.
Roetdeeltjes meten in de uitlaatgassen diesel. controle van de staat en spanning vna de banden. controle van het onderstel en de aandrijving. Gar.Carr.Meganck-Haegeman Moortselestraat 74 9860 Oosterzele Tel 09/362.94.87 Gsm 0475/24.38.41 info@autos-meganck-haegeman.be.
Technische controle cyclo. Imported Layers.
Zelf je fiets herstellen. Een auto moet jaarlijks een controle ondergaan omwille van veiligheidsredenen. Waarom gebeurt dit niet bij een fiets? CyCLO voert in haar ateliers gratis een technische keuring uit van je fiets. Met een technische fiche controleren we of je fiets veilig en in regel is. Daarna kan jij beslissen of je de problemen wil oplossen of je dat ons laat doen. controle fiche2.pdf 47.21 KB.

Contacteer ons

Meer resultaten voor technische controle